Fastnat i Staffan Nordstrands nya bok Bedrägeriet

Hej Hej

Jag har fastnat i en bok igen. Ibland när jag läser eller lyssnar på böcker fastnar jag ordentligt i boken. Fastnat i Staffan Nordstrands nya bok Bedrägeriet. Hela dagen har jag gått runt med mina lurar i öronen och lyssnat på Tomas Bolme när han läser ur Nordstrands nya bok Bedrägeriet. Boken är så medryckande att jag fastnat på riktigt.

Fastnat i Staffan Nordstrands nya bok Bedrägeriet

För ett år sedan var jag på ett pressmingel tillsammans med författaren Staffan Nordstrand och filmbolaget Crisp Film som fina Malin Tilja anordnade. Minglet var för att fira att Staffans bok Opium skulle bli en tv-serie. Vid den tidpunkten blev jag förtjust i Staffans böcker och författarskap. Så nu när hans nya bok Bedrägeriet finns på Storytel var jag snabb att börja lyssna.  Den 10/10 kommer boken ut i bokhandeln. Boken är verkligen så himla spännande att jag har svårt att sluta lyssna. Mitt fredagsfokus har varit att lyssna på ljudbok.

Doftljus och choklad i fredagspresent

Alla fredagar är inte mina fredagspresenter så glamorösa. Idag kom jag inte iväg på annat än ner till ICA. Vad köper man i present från ICA? Till slut hittade jag ett trevligt doftljus och valde en chokladkaka med nötter och havssalt. Just nu brinner ljuset bredvid mig. Doften på ljuset är mjuk och behaglig lagom men ändå med en svag doft som sprider lugn och ro.

Fredagsfika lever farligt

De senaste gångerna har jag nästan fått tvinga fram en fredagsfika. Något har hänt med mig och mitt fikande. Förr vad det socker goda fikabröd jämt och ständigt. På den senaste tiden har jag nästan fått tvinga mig fram och ibland iscensätta en fika stund. Så jag börjar fundera på om jag ska välja bort fredagsfika som en punkt bland mina FFF. Men vem eller vad är det som säger att en fika måste innehålla gotte? En god kaffe eller gott thé borde funka lika bra eller hur. Fika som fika tänker jag.

 

 

 

 

 

7 thoughts on “Fastnat i Staffan Nordstrands nya bok Bedrägeriet

Add yours

  1. Klart det räcker med en go kaffe som fika? Det kan ju vara en speciell miljö, eller en godare sort? Klart du ska fortsätta fika, men utan massa sött varje gång. Något som jag gillar till kaffe är ju en god bit choklad också.

  2. Åh det är så härligt när man fastnar sådär i en bok! Kanske borde läsa något ifrån honom:) tycker absolut att fredagsfika kan vara en god kaffe, huvudsaken är väl att man sitter ner och unnar sig en mysig stund!

  3. Brukar ha nötter eller färsk frukt till fikat eller en god smörgås, funkar också jättebra som fika..Choklad och ljus med vanildoft är inte helt fel och oj, den boken hade jag missat att den kommit upp på storytel..brukar ju lyssna på ljudböcker där så den måste jag genast lyssna på..tur att det är söndag och hemmafixardag så man kan lyssna samtidigt…

  4. Det behövs ju inte mycket varje gång. Deras choklad är ju så god och nu börjar det bli tid för mysiga ljus ☺️🍂 borde också börja lyssna på ljudbok.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: