Höstfika på Zetas Trädgård

Hej

I förmiddags hängde jag, Sanna och Lias på låset nästan till Zetas Trädgård. Solen strålade vilket var perfekt för en fika ute i deras underbara trädgård.Kan man börja en helt vanlig torsdag bättre än med? Höstfika på Zetas Trädgård. Något som jag gillar med Zetas är att cafét bygger på Fabrique och har deras sortiment.

Höstfika på Zetas Trädgård

Alltså vilket väder vi har idag. Så himla ljuvligt höstväder på alla sätt och vis. Varmt, skönt med strålande sol. Jag läste faktiskt att den riktiga sommarvärmen skulle komma tillbaka ännu en gång. Vågar man tro på det? Frågan är kanske mer om vi vill ha den tillbaka för nu är det ju höst eller hur.

På Zetas blev det en latté för min del. När det kommer till att hålla igen på fikabröd och socker så är jag stolt över mig själv som säger nej och inte stoppar i mig socker hela tiden längre. Fikar man ute på Zetas får man vara kompis med många småfåglar och även ekorrar som flyger och klättrar runt. Lite charmigt är det allt när man har en ekorre som klättrar upp och ner på tallen precis bakom ryggen.

Tulpanlökar och narcisser ska ner i en kruka

Att besöka Zetas och komma ut tomhänt är inte det lättaste för mig. Eller det är nästan omöjligt om jag ska vara ärligt. Jag plockade ihop tulpanlökar i en svart lila nyans som jag ska blanda med vita doftande narcisser i en kruka. Planterat tulpaner i kruka har jag aldrig gjort tidigare men alltid beundrat och tyckt att det är så vackert och pampigt när krukans blomster blommar.

Planterat ner sticklingar som fått rötter

Väl hemma har jag hunnit äta lunch, ta min PW och planterat ner de sticklingarna som fått lagom stora rötter. Många palettblad blir det här hemma men vad gör väl det när de är så trevliga blommor.

6 thoughts on “Höstfika på Zetas Trädgård

Add yours

  1. Så mysig fika. Tror inte det blir mer sommar nu, men man vet aldrig. Palettblad är typ den enda växten jag kan hantera. Så fin 😊

  2. Jag hade inte sagt nej till en fika där, låter himla trevligt när du pratar om det. Eller hur, håller med gällande palettblad. Vann en auktion på fb på en cool gul idag.. Och så köpte jag en på blomsterjätten och av en tjej på FB, så idag har jag fått hem massa sticklingar.. SÅåååå kul!

  3. Vilket härligt ställe du hittat, så mycket gott. Måste vara ett paradis för en som är trädgårdsintresserad som du också.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: