Bucket List Hösten 2020

Hej

Vilket underbart höstväder vi hade igår idag regnar det. Är ni en av dem som inte är så taggade på hösten? Men kom igen, det är ju en ljuvlig årstid. Aldrig känns luften så ren som den gör på hösten. När hösten är här och rusket kommer börjat det nästan obligatoriska höstgnället som säkert mer än hälften av alla samtal handlar om. Jag tänker att det inte behöver vara så. Bucket List Hösten 2020. Sluta deppa över hösten – njut i stället!

Bucket List Hösten 2020

Gott kaffe, the´och ett glas rött. Byt ut islatten och rose mot varmchoklad och goda viner. Nu behöver vi inte sitta ute kalla sommarkvällar bara för att man ska det när man dricker rose. Nej på hösten är det mer än okej att mysa med sitt glas rött ihop kurad i soffan en fredagskväll. Men samtidigt så tänker jag inte fastna i soffan utan se till att ha några mål på min Bucket List att genomföra i öst.

Besöka Centralbadet en förmiddag.

Hitta ett nytt mysigt café i Stockholm

Besöka Fjärilshuset i Hagaparken

Fortsätta med mina ”Titta på Stockholm” igen

Grilla marshmallows och korv en dag när alla löven som fallit tas omhand.

Göra en “kasta löv”-fotografering

Besöka Gotland en kort tur

Fira Tildas födelsedag

Fira Halloween

Besöka Stockholm Salt Spa

Bli bättre på att baka gott bröd

Fotografera i regn, åska och dimma

Mitt hemliga egna mål

Äntligen är det okej att gå omkring med mössa fast det kanske egentligen är på tok för varmt. Mössa och stickade gosiga tröjor, finns det något mysigare?

 

13 thoughts on “Bucket List Hösten 2020

Add yours

 1. Visst är det fint med höst, mysigt med tjocka tröjor och varm dryck i soffan framför tv. Men i mitt fall går jag höstdepression och det är mindre roligt.

 2. Jag älskar hösten. Helt klart bästa årstiden. Känns som om det är då man har som minst krav på sig, Ända kravet är att må gott och bara få vara.

  1. Jag är ju inte en höst människa för jsg ofta fryser. Men det finns ju ändå en massa underbar saker med hösten. Jag måste göra en bucketlist flr hösten och dessutom vill jag ta upp fotograferandet igen
   Kram Kajsa

 3. Men så bra att sätta upp en bucketlist för hösten, det borde absolut jag också göra 🙂 jag har ju jätte jobbigt med mörkret så får försöka liva upp med lite positiva saker 🙂

 4. Alla är så taggade på hösten. Jag tänker alltid att det ska bli mysigt men så blir jag så deppig av mörkret sedan. Får väl försöka hitta på lite roligt också.
  Vara ute i naturen och gå på skördefest och så 😊🍁

Kommentera

Up ↑

%d