Laddade upp mig bland kolonilotterna och på Fabrique

Hej Hej

Jag behövde verkligen ladda ordentligt för dagens möte. Ett möte som jag visste redan innan skulle ta på mina krafter på alla sätt och vis. Så jag tog bilen in till Söder och gjorde en eftermiddag som passade mig på alla sätt och vis.Laddade upp mig bland kolonilotterna och på Fabrique. Dagens promis gick runt runt på Södermalm. Underbara älskade Stockholm vad jag älskar dig.

Laddade upp mig bland kolonilotterna och på Fabrique

Jag tänker att ni helt enkelt får hänga med mig runt på Söder. Stockholm bjöd på ett strålande höstväder. Vi har haft varmt och skönt och hela Söder njöt utomhus av solens strålar och värme. Först smet jag in bland Erikdalslundens koloniområde. Jag går så långsamt jag vet det men när jag är på sådana ställen måste jag bara se allt och då behöver jag stanna till nästan hela tiden. Tänk vilken dröm det skulle vara att en dag få ha en egen lott i ett koloniområde.

Bort till Tantolunden längs vattnet

Något som vi Stockholmare tycker om är att promenera och springa längs vattnet. Vi har så många härliga promenadstråk. Så att jag knappast var ensam längs vattnet vid Årstaviken idag var inte så konstigt. Korv och kaffevagnen som jag köpte flera kaffe från när T hoppade simhopp borta på Erikdalsbadet var kvar.

Fika på mitt stammis ställe Fabrique på Rosenlundsgatan

Fabrique på Rosenlundsgatan är och förblir ett av mina favoställen. Ända sedan jag jobbade i krokarna på Lyckan eller Olyckan har jag älskat detta bageri. En rawboll och en kanongod latte med extra kardemumma blev det för min del. Det är knappt att jag förstår det själv att jag kunde säga nej till någon av deras goda bullar men jag klarade säga nej.

Jag är kär i inredningen och hela miljön på Fabrique vilket jag var redan första fika när jag smet in på lunchen eller bort från jobbet. På väg tillbaka till bilen gick jag förbi Lyckan vilket jag behöver göra för att förstå och känna att de inte fick förstöra min känsla jobbet som förskollärare.

Selfie i hissen  – hur svårt kan det vara?

Jag har en grej ända sedan jag gick på Bragé som vi girls började med där och då. Att alltid åka hiss själv eller med andra bara vi kan ta en selfie. Vi kunde inte förstår hur svårt det var att få till bra selfies i hissen. Hur gör alla som får till så fina bilder i hissarna? Jag behöver garanterat gå på selfie skolan.

 

 

 

6 thoughts on “Laddade upp mig bland kolonilotterna och på Fabrique

Add yours

  1. Ohh förstår att det var härligt att gå där och kolonier och dess omgivning kan vara nog så vackert, det ser ut som mamma och pappas stugförening, måste fota då vi är där nästa gång lite mer, eller jag har nog en hel del bilder. Samt ja fota sig i en hiss det är inte det lättaste, för man har ju tidspress. Samt hoppas att mötet gick så bra det gick ändå

  2. Det är så mysigt med kolonier. Kan tänka mig det blir lite omväxlande miljö i storstaden.
    Du hittar alltid så mysiga caféer ☕️

Kommentera

Up ↑

%d