Paket, promenad och prut

Godmorgon

Igår vet jag faktiskt inte vad jag gjorde mer än att väntade och hade möte. Tanken var att åka till stan igår men det får bli av idag istället. Jag hade nog med att ladda och ta mig igenom gårdagens möte kändes det som. Paket, promenad och prut. I brevlådan låg två paket till mig. En ny stickling som jag vann på Tradera och en vinst från en instatävling.

Paket, promenad och prut

Redan igår kom den ena av de sticklingarna som jag vann i auktioner på Tradera. Hoppas att den andra kommer idag för jag tänkte plantera ner lite sticklingar ikväll. Den nya var verkligen superfin med lite taggiga blad. Nu står den i köksfönstret och piggar på sig efter resan.

Vinsten som jag vann i en tävling på instagram kom även den igår. Esenka HeritAge Night Oleo Serum vann jag vilken är en lugnande och stärkande nattolja med olivblomsextrakt. Ger det huden skydd, verkar återuppbyggande och förbättrar fyllighet och elasticitet. Passar särskilt bra för torr hud! Jag provade nu i natt och tänkte visa er när jag provat serumet några dagar.

Kvällspromenaden var lite kortare men ljuvlig

Efter mötet var jag slut på alla plan men det blir bra och är så himla bra måste jag bara säga. Med tjocktröja på under regnjackan om det skulle regna gav jag mig iväg på promenaden. En kortare sväng genom skogen och ut längs Uttransjön och nya bryggan. Nästan lite sorgligt när mina icke favoritfåglar hade tagit över en skrutt båt. Hela båten var full med prut från de otäcka änderna. Grrr på dem säger jag!!! Jag såg även i hörnet av nya fina bryggan något säkert mycket gammalt som tagits upp från sjöbotten när bryggan byggdes i vintras och tidiga våren. Vad kan det vara för något?

 

 

5 thoughts on “Paket, promenad och prut

Add yours

  1. Ja synd att de skiter så mycket, det är nackdelen och de förstör så mycket också. Din jacka ser ut att vara lika som en jag precis köpt från Vero Moda, min är grön

  2. Jag har tre sticklingar som ska ner i jord idag, och så ska jag plantera om en av mina elefantöron! Tycker det är så roligt när det är dags att fixa och dona med växterna, aldrig tyckt om det innan!
    Vi kanske skulle ta och byta stickling nån gång =)

Kommentera

Up ↑

%d