Unik tavelvägg från Dear Sam

Hej

Vi har skapat en unik egen tavelvägg på ena sonens rum. Unik tavelvägg från Dear Sam. En tavelvägg  kan verkligen förnya och höja ett helt rum. Oftast är ingen tavelvägg är den andra lik. Alla kan skapa sin egen vägg efter sitt eget tycke och smak. Finns det något snyggare än en stilren personlig tavelvägg?

Unik tavelvägg från Dear Sam

Dear Sam lät sonen välja ut några posters med ramar som skulle bli hans personliga tavelvägg. Det var inte det lättaste att välja och sätta ihop de posters som han gillade till en bra helhet för det fanns så himla mycket fint att välja bland.

Något som jag tycker är extra roligt med Dear Sam är att de själva skapar de flesta motiven till deras tavlor och posters, allt från fotokonst till illustrationer, abstrakta prints och barntavlor. Detta gör att de utmärker sig  positivt bland de andra företagen som skapar posters på ett roligt och personligt sätt.

Hur skapar man en trendig tavelvägg?

Ett bra tips som jag personligen kan leverera är att använda er av olika storlekar på tavlorna och gärna olika form och design på ramarna. Blanda inte för många färger på motiven av dina tavlor. En salig blandning utan en röd tråd kan lätt ge ett rörigt intryck och det vill vi undvika. Svårast av allt måste vara att få tavlorna att hänga rakt. Vill ni hänga era ramar horisontellt? Glöm inte bort det allra bästa verktyget för att få ramarna att hänga rakt – vattenpasset.

Blanda posters för perfekta tavelväggen

Efter mycket velande och funderingar kom sonen fram till ett beslut om hur hans tavelvägg skulle se ut. Vi klippte och klistrade i photoshop för få till rätt känsla för det kommande resultatet. Vår tanke var att använda oss av en guldfärgad ram på tavlan med boxningshandskarna allt för att få in det där lilla extra lyftet i väggen. Skulle ni sakna inspiration är det bara att kika in hos Dear Sam för att få ideér för era egna väggar.

Paket på posten från Dear Sam

Leveranstiden var rekordsnabb. Bara 1-3 arbetsdagar tog det räknat från dagen efter vi lagt  beställningen till det är dags att hämta paketet. Jag säger det så ofta att det är lika roligt att öppna paket om man vet vad paketet ska innehålla som om det är en överraskning. Det är lilla julafton helt enkelt. Känner ni lika där?

Wao wao wao vad jag blev glad när jag såg alla fina posters och ramar. Jag funderade på vilken av dem som jag gillade bäst men det gick inte välja. Helheten skulle bli amazing.

Ramarna var hur fiffiga som helst. Många ramar som vi har och köpt på senaste tiden har de där flikarna som ska bändas upp och ner och det känns som det ska gå hål i fingret. Dear Sam har tänkt till och skapat smartaste stängningarna av ramarna där inga fingrar får sår eller gör ont. Tummen upp för denna nya teknik säger jag.

Marcel har finaste tavelväggen

Maken fick bli den som borrade upp skruvarna. Jag är för feg och ovan på den aktiviteten fortfarande. Marcel fick sig en glad överraskning när han kom hem från jobbet och väggen var klar. Han blev lika nöjd över resultatet som jag blev.

Är du sugen på att skapa en egen tavelvägg eller köpa någon enstaka posters, så har du bästa tillfället nu.

Min kod KAMILLASKAMERA10 ger 10% extra på deras statiska kampanj:

Upp till 30% rabatt på posters

KAMILLASKAMERA10 funkar även på ramar och posterhängare.

Gäller från 1/9 – 11/9 2020

Kram Kram

Kamilla

 

 

 

 

5 thoughts on “Unik tavelvägg från Dear Sam

Add yours

  1. Vad fint det blev. Det finns så många snygga posters nu och det är så lätt att bara byta ut när man tröttnar 😄

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: