Hårförlängning från Pozehair

” Inlägget är i annonssamarbete med Pozehair.se ”

Hej Hej

Hösten är här och det är dags för förvandlingarna och förändringarnas tid. Överallt är det nystarter och nya projekt, klasser, grupper och olika konstellationer på g. Även med oss själva sker förändringar, vi börjar träna igen eller nya saker. Vi kanske rent av ändrar om frisyren. Hårförlängning från Pozehair. Jag hade mer än gärna satt mig i en frisör stol just nu och sagt gör vad ni vill bara det blir fint och längden får vara kvar.

Hårförlängning från Pozehair

Flera av mina vänner och bekanta använder sig utav hårförlängningar och olika former av extensions. Själv har jag länge varit nyfiken men ännu inte tagit steget varför vet jag inte men tror att jag haft för lite kunskap om hur det funkar helt enkelt. För alla kvinnorna är det inte en självklarhet att kunna få långt och fylligt hår. Jag hörde av min frisör att alla hr har en egen maxlängd. Så är det med mig i alla fall att när håret når en längd börjar det alltid bli slitet, tunt och fullt. Sist jag var hos min frisör pratade vi om att prova använda hårförlängning i syfte att både förlänga men även göra håret tjockare och fylligare. Poze Hair har skapat moderna extensions produkter vilka ger ett resultat som både känns och ser fantastiskt ut.

 

Bilden är lånad av Pozehair.se
 Poze är ett internationellt varumärke 

Tack vare sitt team som består av frisörer, forskare och hantverkare har Poze kunnat utveckla nya produkter inom hair extensions och hårförlängning som uppfyller alla behov och krav. Målet är att kunderna ska uppleva kvaliteten på produkterna  tänka på Poze med ett leende på läpparna.

Bara genom att kika in på Poze på instagram så syns tydligt hur proffsigt och vackert håret är. Är det något som är viktigt för mig är att det måste se naturligt ut. Inte som förr när man kunde se både tejper och allt bara såg påklistrat ut hos vissa som bar hårförlängning.

Bilden är lånad av Pozehair.se
Bilden är lånad av Pozehair.se

Men så himla fint. Jag blir så avis på tjejerna ovan som har så fina sval. Nästa gång blir det nog både extension och ljusa slingor som tjejen här över texten.

Vänd dig till Pozehair.se för hårförlängningar!

3 thoughts on “Hårförlängning från Pozehair

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: