Snick snack fika på SurÅdeg

Halloj

I förmiddags fick vi äntligen till en fika igen Sanna och jag. Det blir ju ofta så att somrarna innehåller så mycket av allt annat så man inte hinner ses helt enkelt. Men idag så fick vi till det igen. Snick snack fika på SurÅdeg. Precis som alltid har man mycket att prata om när man inte träffats på länge. Tack för idag Sanna och Lias.

Snick snack fika på SurÅdeg

Jag var duktig och tog bara en latté och en rawboll med mandel och citronsmak. När man eller jag då i detta fallet börjat vara duktig med socker och min träning får ju allt försöka hålla igen ibland. Det lyckades jag bra med plus att jag tog en promis hem. Tummen upp på den!!!

Lilla L är så gudomligt söt

Att alla barn är söta och gulliga så är det ju såklart. Sina egna barn är ju alltid bäst och finast på alla sätt såklart men. Alla har sin charm och sina personligheter. Tro mig jag vet och har umgåtts och haft så många fina småknattar under alla år i förskolans värld. Men denna lilla kille är så sockersöt så man skulle nog kunna äta upp honom. Jag brukar sällan eller typ aldrig säga att några barn är söta eller vackra för så gör man inte som förskollärare. Aldrig att de berömmer barns utseende, charm, kläder eller ting utan svara att den tröjan ser jätteskön ut. Hen är en fin liten person och så vidare.

Men nu gör jag det igen för L är ett av de vackraste barn jag sett (förutom tre som jag råkar vara mor till) och det är många. S och A gjorde ett attans bra jobb den där gången, fniss. Det ska bli roligt att se om L kommer vara lika lik sin äldsta storebror när L blir vuxen. Nog om detta nu för ni fattar säkert att jag tycker att L är en liten godis.

Time to fix again

Nu måste jag sätta igång igen och vara lite duktig innan T kommer hem för vi ska iväg på en shoppingrunda. Men innan dess behöver jag göra lite hemläxor från min terapeut så den är klar tills imorgon.

5 thoughts on “Snick snack fika på SurÅdeg

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: