Sprang genom Zetas Trädgård

Hej

Efter att vi varit en stund i Skäris åkte vi över till Zetas Trädgård för att hitta en bra födelsedagspresent till Roberts mamma B som fyllde år idag. Aldrig förr har jag varit på Zetas så liten eller kort stund som jag var idag. Sprang genom Zetas Trädgård. Så kändes det i alla fall.

Sprang genom Zetas Trädgård

När jag brukar besöka Zetas går jag runt och drömmer och kikar på de mesta. Oftast stannar jag till på cafét och tar minst en kaffe bara för att det är så mysigt. Idag blev det ett annorlunda besök men framför allt ett snabbare besök. Men en liten sväng hann jag med eller jag tog mig en liten omväg bara för att få se och leta nya input.

Vill ha vill ha nu…

Något som vi inte har är en regnmätare. Egentligen så kanske det är mest för de riktiga gamlingarna som har regnmätare. Men snart är väl även jag en gamling så det är väl dags för mig att slå till på en av dessa fin fina regnmätare.

Jag gillade även dessa kanonfina marschall hållare lite extra. Tror inte heller att man måste använda sig av marschall er utan skulle använda någon form av ljus.

Födelsedagspresenten blev lyckad

Vad ger man till någon som längtar ut från sin super karantän. Det fick bli Victoria Skoglunds nya fina bok och spännande nya fina tulpanlökar som man enkelt även kan plantera i kruka om man så önskar.

Hur fina var inte dessa alla glaskulor? Det kanske är dags att åka förbi glasbruken igen när jag är nere i Småland. Jag får ta med mig pappa som jobbat åt och med de allra största konstnärerna så kanske jag kan få några glaskulor som borde kastas.

8 thoughts on “Sprang genom Zetas Trädgård

Add yours

  1. Jag vill så gärna åka till Zetas en dag. Förhoppningsvis kommer jag dit någon gång men det är ju en bra bit iväg.
    Glaskulorna var så vackra!

  2. Skulle gärna önska besöka Zetas nu! Tyckte era presenter var jättefina också! Det är så kul att få saker man faktiskt kan göra något med och underhålla sig med!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: