Då rök plockepinn pinnarna till annat

Hej

Jag är egentligen för trött för att skriva inlägg men samtidigt för pigg för att sova. Min måndag har varit händelserik med flera inslag även om jag mestadels varit hemmavid och i skogen. Att jag säkert är en av de i landet som ogillar rådjur mest av alla känner ni säkert redan till. I helgen  och hade de trasslat runt med nätet över jordgubbarna. Grrr och några andra hemskt fula ord slank ur min mun då. Då rök plockepinn pinnarna till annat. Tur att det fanns jättemånga pinnar i plockepinn säcken.

Då rök plockepinn pinnarna till annat

Vad gör man inte när man får nog? Jo man eller jag då letar efter plockepinn pinnarna från det stora spelet som jag visst borde finnas längst in i garaget. För jag tänkte att de pinnarna borde jag kunna använda för att få upp nätet och typ bygga in jordgubbslandet som en lite bur. Sagt och gjort en bur blev det tack vare pinnarna från plockepinn spelet. Man tager vad man haver kan man enkelt säga. Inte blev det vackert men jordgubbslandet är för oss och inte för alla rådjuren.

Säkert årets allra sista smultron

Våra smultron har gått all in gång nummer två denna sommaren vilket jag är så glad för. Igår plockade jag av alla de mogna bären och mumsade smultron till mellis.

Skogen ger mig både frid och ro

På eftermiddagen idag hade jag ett ganska jobbigt och påfrestande telefonmöte. Jag visste med mig innan att detta skulle ta all min kraft och energi vilket det också gjorde. När mötet väl var över skulle jag behövt gett mig själv en stor klapp på axeln för jag var så duktig idag.

Tack skogen för att du var med mig idag och gav mig ro i själen.

 

6 thoughts on “Då rök plockepinn pinnarna till annat

Add yours

  1. Allt handlar väl vad man har för erfarenhet av djuret. Tycker rådjur är fina, men har inga träd eller buskar heller som dom kan förstöra.

  2. Jag har inget emot rådjur, men inte kul när de förstör i trädgården.
    Såna där möten är inte kul, men skönt när de är avklarade.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: