Yoga för kropp och själ

” Inlägget är i annonssamarbete med Yogia ”
Hej

Tro det eller ej men jag håller på att bli en yoga nörd. Yoga för kropp och själ. Yoga kan vara ett sätt att förena kropp och sinne. Mig hjälper yogan att hitta lugn, varva ned och sträcka ut både muskler och mig själv. Allt handlar om att lita på sin egna inre kraft och försöka plocka fram den när det behövs.

Yoga för kropp och själ

Vi människor är skapta för att vara aktiva och röra på oss samtidigt som vi behöver vila och återhämtning för att vi ska fungera. Yoga kombinerar dessa båda komponenter, som många av oss lider brist på i dag. Forskningen visar att yoga inte bara ökar välbefinnandet utan även kan ge ökad stresstålighet, minska smärta, hjälpa vid depression och oro samt minska risken för hjärt-kärlsjukdom.

Hitta sin yoga stil

Det finns många olika yogastilar och yogalärare. Jag har hittat min favoritlärare på nätet och tycker verkligen om att rulla ut min lila yogamatta och gå in i mig själv och träna. För någon vecka sedan hittade jag till Yogia som är den ultimata Yogashop på nätetInne hos Yogia känner man verkligen kärleken och lusten för yoga. I shopen hittar ni precis allt som vi kan tänka oss för att göra yogan roligare med härliga kläder, yogamattor som slår dig med häpnad och kläder och andra tillbehör vi inte visste om att vi skulle behöva.

En kimono står högt på min önskelista

En kimono är något som jag önskat mig länge nu. Jag har en i garderoben men den är lite väl mycket klänning över och för lång i ärmarna så den har blivit hängandes tyvärr. Det jag gillar med kimonos är känslan av den perfekt känslan av ledighet och lyxigt på en och samma gång. Den kan bäras både till yogan, hemma, på stranden eller till snygga byxor. Inne hos Yogia har de flera kanonfina kimono från flera olika märken.

Jag har svårt att välja mellan dessa men det lutar åt den i brunt och orange.

 

Kika in hos Yogia för att hitta allt för din yoga eller som jag för att hitta finaste kimonos.

8 thoughts on “Yoga för kropp och själ

Add yours

  1. Jag har tidigare testat på yoga men har liksom aldrig riktigt fastnat för det. Härligt att du har hittat en aktivitet som passar dig❤️

  2. Yoga kan jag tänka mig skulle passa mig med, utföra ett pass ut mot skärgården på morgonen på ens egen brygga hur härligt låter ej det. Samt jag tyckte båda också var fina, men du har nog rätt tror jag med nr 2

  3. Älskar yoga!
    Det bästa med yoga, tycker jag, är att man kan göra det varsomhelst och man behöver inget speciellt för att kunna utföra yoga.
    Sen är det alltid kul att ha lite speciella kläder och grejor.

  4. Jag älskar verkligen yoga, det är så bra för både kropp & själ. Tyvärr har jag inte velat gå på dessa pass på gymmet då jag inte har egen matta osv under covid-tider. Men skönt dock att man kan köra lite hemma 🙂

Kommentera

Up ↑

%d