En skön oplanerad söndag väntar för mig

Godmorgon

En skön oplanerad söndag väntar för mig. Lite hemma fixande och ett bloggsamarbete behöver jag göra klart. Men därefter är dagen fri som en fågel till att göra precis vad jag vill. Vad hittar ni på idag? Berätta gärna för det är alltid lika roligt att läsa.

En skön oplanerad söndag väntar för mig

Jag har varit trött och verkligt slö de sista dagarna. Säkert mycket för att jag sovit ur uselt vilket påverkar mig kanske lite för mycket. Igår blev det inte många knop gjorda mer än en promis i skogen och filmkväll kändes det som. Vi började kika på nya Partisan som flera redan hintat om att den skulle vara bra. Ikväll släpps avsnitt tre som vi bara måste bänka oss framför tvn och se.

Sockersuget tog över helt och hållet

När vi kom hem från skogen igår var i alla fall jag superhungrig och redo för att sätta igång och laga chili con carne. Tror ni inte att jag min nöt då lagt färden i frysen. Så klart jag hade gjort så R åkte ner till ICA för att vi skulle kunna laga av tinad färs. Jag däremot letade runt lite överallt om det möjligtvis fanns något godis eller choklad hemma. Sockersuget tog över mig helt. Till slut hittade jag en gamla kladdkaka som blivit över och hamnat i frysen. Den åkte fram och jag skar bit efter bit bara för att stilla mitt sockerbegär. Hua så jag höll på som värsta narkomanen som behövde stilla sitt sug.

Om man inte kan välja eller bestämma sig

Jag är fullt medveten om att ibland måste man välja höger eller vänster – ja eller nej. Men ibland går det faktiskt inte. Kanske för att man ser allt som en helhet eller för att man tycker lika om något. Många säger att man inte kan tänka eller tycka lika men jag tror att det visst går. Varför måste människan så ofta dela upp saker och ting som kanske från början var ett?

Tänkte på det lite extra när jag gjorde en antingen eller om Gotland. Att jag kan faktiskt inte välja eller bestämma mig. Jag som verkligen ogillar och ogillat människor som inte kunnat välja är precis lika där och kan inte alltid välja.

 

 

6 thoughts on “En skön oplanerad söndag väntar för mig

Add yours

  1. Partisan är jättebra och vi väntar också med spänning med avsnitt 3 idag. Aha där var en utmaning om Gotland och där hade ju jag kunnat stått med också ef jag coxå varit där, =D

  2. Vi hann med en liten tur ut på öarna igår, Det har verkligen blivit en hemester i år och vi har fått se så mycket i vår närhet som vi inte sett tidigare.

  3. Haha när sötsuget sätter in går vad som hest ner 😄 Tog en liten skogspromenad med mamma och pappa.

  4. Jag brukar också inse när jag ska börja med maten att den inte är framme och fortfarande fryst. Man blir ju inte jätteglad då. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d