Jag har korkat upp lite fredagsbubbel

Halloj

Hör ni det är fredag idag igen. Hur skönt är inte det? Jag har korkat upp lite fredagsbubbel. Och väntar på Budbee som strax ska vara här och lämna min fredagspresent. Hemkörning som företaget jag handlade från erbjuder är fasiken en av de bättre tjänsterna som webbhandeln erbjuder. Annars så jag jag fått till mina FFF och varit ute på dagens PW som var en svettig och klibbig tur. Kan det vara åskväder på g kanske? Då brukar det vara kladdigt väder som jag brukar kalla det för.

Jag har korkat upp lite fredagsbubbel

Som sagt jag sitter här med bubbel i glaset och skriver till er medan jag väntar på paket. Jag har blivit en mer och mer bubbelfia. Förr kunde jag gilla sliskiga drinkar och och en och annan öl. Men det känns som det det var då för nu är det mest bubbel och röttvin som slinker ner hos mig. Vad gillar ni att smutta på när helgen är på intåg?

Lunchade med R på Surådeg

Hela förmiddagen gick åt till att rodda och fixa med bloggwork och samarbeten som är på g. Så när jag äntligen kom ur duschen och R ville luncha var jag inte sen på att säga yes jag hänger på. Det var verkligen super länge sedan jag var på Surådeg och fikade eller åt lunch. Tror faktiskt senaste gången var när jag hämtade ut studenttårtor i juni. Något som jag tycker är extra roligt är att de även ska öppna i Tyresö i oktober tror jag det var. Kalasbra när det är där jag gör mina naglar. Till lunch fick det bli en av de goda salladerna som de erbjuder.

Fredagsfokus blev en PW med Relationspodden i öronen

Efter lunchen skjutsade R ner mig till centrum där jag skulle hämta ut en paket som kommit dit. Därefter var planen att ta en snabb PW med podd i lurarna. Så blev det men det var fasiken inte skönt någonstans. Mina ben var sega som tusan och det var så attans klibbigt ute. Jag hade säkert för varma kläder men nej jag skyller på vädret för luften var allt annat än skön. Det hjälpte liksom inte att Bingo och Katrin babblade på så jag stundtals skrattade tyst för mig själv. Nja denna fredagen var inte fredagsfokus så himla mysigt men men jag får kanske hitta på ett till eller annat fokus idag som känns bättre.

Fredagsfika fick bli en påse med mitt favorit smågodis

Väl hemma efter den hemska promisen tog jag en snabb kaffe innan jag bad R skjutsa ner mig till ICA för att köpa smågodis. Min fredagsfika blev bara bäst med gott kaffe och en påse smågodis där jag själv valt alla bitarna. Den stunden med sin egna godispåsen är guld värda eller hur!

Fredagspresenter från bästa Rituals

Rituals tillhör ett av mina favomärken. Jag har varit såld på dem länge nu. Deras serie som heter Amsterdam Collection har jag verkligen saknat. De lanserade Rituals limited edition-serie Amsterdam Collection sommaren 2019, som var ett unikt samarbete med Nederländska Riksmuseum. Serien blev så populär att att den nu kommer att lanseras globalt som en limited edition-serie  i september 2020 på webben och kommer till butikerna först i oktober. Denna fick jag tyvärr inte tag på denna gången så jag fick nöja mig med två andra klassiker som jag använt länge.Som ni säkert redan förstår av min lovord är jag mer än nöjd över veckans fredagspresent.

 

 

13 thoughts on “Jag har korkat upp lite fredagsbubbel

Add yours

 1. Är som dig. Bubbel i glaset ska det vara 🙂 moet här. Köpte en miniflaska. Serien Amsterdam har jag nog missat totalt

 2. Åh surt godis är ju så gott! Saknar lite att äta godis men är inte alltid sugen på det :/
  Gott med bubbel när det är helg, för vår del blir det inget bubbel ^^
  Rituals har ju så fantastiska produkter, handlar allt för sällan där ifrån :/

 3. Jag har aldrig varit för surt och salt det liksom sticker mig bakom öronen . Såg att dom har ett te med , har du testat det någon gång ? Ritual verkar vara ett populärt märke 😊

 4. Så mycket fredagsgott. Jag älskar Budbee och att man inte behöver lämna hemmet för att få sina grejer 😊

 5. Älskar Budbee-tjänsten! Den och Instabox!
  Gillar också bubbel – gärna i kombination med popcorn! Det är yummie och blir definitivt mitt fredagsmys den här kommande fredagen!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: