Gissa om jag är nöjd med nya naglarna?

Hej Hopp

På mitt schema idag stod bland annat att åka till Tyresö och Malin för att fixa nya naglar.Gissa om jag är nöjd med nya naglarna? Jag var så jäkla trött hela förmiddagen efter att jag knappt sovit i natt känns det som. Fyra timmar sammanlagt är på tok för lite sömn för mig. Kände mig nästan som jag var bakis gånger två nästan utan att druckit en ända droppe igår. Hua hua Nocco och massvis med kaffe ordnade till det lite.

Gissa om jag är nöjd med nya naglarna?

På väg ut till Miss Elegance och Malin lyssnade jag vidare på ljudboken ”Gift med Maffian” och drack kaffe. Det var faktiskt en helt perfekt resa och lite piggare blev jag nog men långt ifrån fit for fight. Förr hade jag alltid en plan om hur naglarna skulle bli flera dagar innan det var dags för att fixa dem. Nu för tiden är det lite si och så med en tanke om hur naglarna ska bli. Men det burkar alltid bli bra trots allt.

Stiletto lillfingrarna rök

Jag var för ovan vid att ha så spetsiga naglar och trivdes väl si så där med dem. Så på lillfingrarna ändrades tillbaka till ballerina form. Nu måste ni få se mina nya fina naglar. Denna gången blev de verkligen topp tio.

Jippi – jag vann en tävling på instagram

Tack snälla Malin för fin fina vinsten. Jag som sällan vinner något vann en stärkande nattolja från Esenka. Extra roligt när jag innan vinsten hört mycket gott om märket som tillverkar sina produkter i Frankrike för hand. Det ska bli jätteroligt att få prova på nattoljan.

 

 

 

11 thoughts on “Gissa om jag är nöjd med nya naglarna?

Add yours

  1. Wow, vilka fina naglar! Jag har inte riktigt sådär långa, dock så har jag hund så det är riskabelt med längre naglar. Hehe.

  2. WOW vad fina dom blev, jag saknar att göra naglar, funderar på att börja igen när jag har pengar igen!
    Men för min del blir det korta naglar, tycker långa naglar är bara ivägen… Älskade långa naglar innan ^^

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: