Sandviksbadet bjöd på en kanon dag

Hej Hej

Jag började veckan med lite fix med datorn i knäet innan R och jag åkte till havet. Sandviksbadet bjöd på en kanon dag. Det som jag gillade var att det var helt lagom eller faktiskt lite människor. Igår hade det enligt Tilda varit tjockt på Sandviken. Att de flesta börjat jobba igen och skolorna börjar i slutet på veckan märktes.

Sandviksbadet bjöd på en kanon dag

Det var så skönt att ligga på stranden och lyssna på nya ljudboken som jag började på igår. Gift med Maffian av Lotta Moss är riktigt bra måste jag säga. Jag tror att den finns både på Storytel och den andra stora ljudboksappen som jag tyvärr tappat namnet på. Jodå jag badade i havet även idag så nu har jag fått till 16 dopp i havet än så länge i år. Tänka sig att jag blivit en sådan delfin eller nu ljög jag nog. Badanka skulle jag nog kalla mig för istället.

img_2138img_2140img_2143img_2149

17a17b17c

Typiskt mig  – glömde stänga flaskan ordentligt

Typiskt mig att glömma eller inte få på korken ordentligt så min ena vattenflaska läckte i väskan och blötte ner både min kjol och tischa. Extra tråkigt när tischa fick fula fläckar av något som färgade av sig från min gamla Malene Birger väska som blivit badväskan redan i fjol. Well well inget att göra mer än att hoppas att de går bort i tvätten. Annars får jag väl vara lyckligt som fått en så fin och skön ny sovtröja eller något i den stilen.

img_2144

Vad ser du fram emot denna nya veckan?

Jag ser fram emot en del möten som jag ska ha, nya naglar som ska fixas, fika med en vän, bra väder och förhoppningsvis flera dagar på badet. Att bara njuta av och suga ut det sista av denna härliga sommar tycker jag är ett bra mål av augusti. Hoppas kunna få till någon PW som även blir jogging på.

img_2127

♥ Kram Kram på er alla ♥

8 thoughts on “Sandviksbadet bjöd på en kanon dag

Add yours

  1. Åh så fint det såg ut där! Det är ju något speciellt att bada i havet! Extra lyx att få vara där när det är mindre folk & andra är på sina jobb 🙂

  2. Du låter som mig där. Inte kunna skruva på korkar hihi Man måste verkligen suga ur det sista ur sommaren nu och som man njuter. Vi var och badade i helgen, men lite för mycket folk så valde att åka hem igen.

  3. Ja jag doppade mig och bada och simma runt jag med i helgen som var, får se om det bjuda på bad i helgen som kommer =D, härligt du har det där och gött att lyssna på ljudbok

  4. Ser verkligen jättemysigt ut 🙂 Härliga bilder 🙂
    Har bara badat i poolen i år men dom säger att det är väldigt varmt i sjöarna 🙂

    Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: