Investerar i mitt välmående är vad jag gör

Hej Hej Hej

Sol, sol, sol… det är ungefär så mina dagar ser ut just nu. Plus en lång skön PW med lite jogging det är lite så det blir. Man eller jag då måste passa på nu för varje dag som går innan hösten är här. Investerar i mitt välmående är vad jag gör. Jag är en sådan person som faktiskt älskar alla årstider och tycker att de alla har sina egna tjusningar. Samtidigt som jag tycker att augusti och en bit in i september då är och ska det vara sensommar.

Investerar i mitt välmående är vad jag gör

Ännu en sommardag har passerat och jag sitter super nöjd och försöker heja fram AIK mot vinst i fotbollen mot Östersund. Vilket går lite si och så måste jag säga då de ligger under. Det går liksom allt annat än bra nu skulle man kunna säga. Jag tror att jag kanske gått lite för hårt fram för mig. Nu ikväll gör mina benhinnor lite ont men men jag får väl bara gå en PW imorgon utan jogging.

Vad tycker ni om Bingo och Katrin?

Relationspodden är den ända podd som jag lyssnar på. Jag fastnar helt enkelt inte för poddar men Bingo och Katrin och deras podd har jag följt i flera flera år nu. En gång fick jag nog av Katrin och hennes arroganta stil och slutade lyssna på dem ett tag. Bingo tycker jag är en skön och superklok kille medan Katrin just nu är ute och svävar i det blå många gånger igen. Idag hade hon fått en hel del kritik på föregående avsnitt som hon då skulle dementera. Återigen kände jag idag att Katrin inte är verklighetsförankrad och talar som om hon hade full koll på precis allt.

img_2010

Efterlikna en cool bild

Jag såg en supercool bild på insta idag som jag sparade ner i min bildmapp. Mappen där jag sparar bilder som jag vill minnas och försöka göra min egen version av. Ni vet när man vill se och förstå hur fotografen tänkt.

img_1989

Efter lite fix och trix förstod jag hur hen tänkt. Nästa gång ska jag bara styla upp lite mer kring sättningen men helt ute och cyklar är jag faktiskt inte.

img_2014img_2017

Avbrutna pelargonen fick vara med lite extra

När jag ändå varit framme och knipsade av en knallröd pelargon fick dem vara med på några extra bilder. Helt rättvist eller hur?

img_2030

kram

5 thoughts on “Investerar i mitt välmående är vad jag gör

Add yours

  1. Har bara lyssnat på Relationspodden någon gång. Har en hel del andra som jag lyssnar regelbundet och har inte riktigt fastnat för Bingo & Katrin.

  2. Jag får också ont i benhinnor då jag har lite för bråttom så är nöjd med min 1 – 1½h raska pow3erwalk jag försöker få till varje efm/kväll. Ja men titta där är du inte helt ute och cyklar som du säger och vad fint blommorna fick återlevas en stund till. Så kul idé så ska jag också tänka och spara ner och tänka i min prägel =D

  3. Typiskt att få ont i benhinnorna när du kommit igång. Ta det lugnt så det inte blir värre. Jag klarar inte av Bingo och Katrin, tycker inte om någon av dem, men det är ju olika 😊

  4. Usch, aldrig roligt att ha ont i benhinnorna! Så bra att du investerar i ditt eget välbefinnande och njuter av livet 🙂

Kommentera

Up ↑

%d