Galet stolt över mig själv

Hej.

Jag sitter nu med datorn i knäet och gott the i muggen. Dags att samla ihop dagen och planera för resten av veckan. Galet stolt över mig själv. Jag har varit ute på två promisar idag. Första promenaden avslutade jag med att jogga den sista 1,2 km. Det är nästan så jag knappt kan tro det själv men jag gjorde det faktiskt. Så nu är det väl dags igen att kalla de turerna för PW-joggen som jag gjorde förr. Det trodde ni inte att jag skulle börja jogga igen eller? Jag trodde faktiskt inte heller att jag skulle komma dit igen att få lust och energi att jogga igen.

Galet stolt över mig själv

Jag tänkte på en sak idag när jag gick runt Mellansjön i skogen. Sista gångerna har jag pratat i telefon eller haft en ljudbok i lurarna. Idag gick jag och lyssnade in skogen istället. Det som händer när man lyssnar in omgivningen är att man verkligen ser nya saker och är mer i nuet. Naturen är så vacker och fridfull i skogen. Skogen ger mig så mycket energi och ny kraft.

img_1981img_1982img_1984

Kvällsfika på Eldtomta

Efter middagen ikväll åkte jag, R och Wille till Eldtomta för att ta en kvällsfika på Eldtomta Cafe. Visst är man värd lite gofika när man eller jag då varit ute på PW plus jogging i 13 km allt som allt. När vi kom var det fullt med motorcykelfolk och människor med fina raggarbilar. Jag valde äppelkakan som jag brukar för de är verkligen grymma på att baka den kakan. Eldtomta är ett av Stockholms bästa och mysigaste caféer. Idag driver café- och bagerientreprenören Björn Holmgren cafét.

img_1996img_1993img_1992img_1998

Tomaterna börjar mogna

Jag är även lite stolt över att våra tomatplantor börjar få mogna tomater. Det är extra roligt när vi har flera olika plantor eller sorter säger man nog nu. Kul ska det bli att provsmaka och se om jag får någon favorittomat.

img_1972img_1973

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

9 thoughts on “Galet stolt över mig själv

Add yours

  1. Många glömmer det där att se andra saker då man är ute och går. Lärde mig det då jag jobbade med en blind kvinna. Använda andra sinnen än bara synen. Vilket mysigt fik ni hittade. Sådant gillar jag.

  2. Jag gör som du: lyssnar in tystnaden i skogen, som ju egentligen inte är så tyst. Håller med om att det är underbara ljud, helt annorlunda ljud från vad jag är van vid och jag kan finna en sådan otrolig vila i dem. Dofterna är en annan sak jag älskar med skogspromenaderna, hur nästan alla sinnen fylls och hur därmed nästan hela jag måste närvara. Starkt jobbat av dig att jogga den sista biten och i den här värmen, dessutom. Önskar dig många härliga PW-joggar framöver!

  3. Heja, HEJA dig! Så härligt att du gjorde det och är igång igen! Såklart man är värd lite gott fika då med trevligt sällskap 🙂

Kommentera

Up ↑

%d