Bli inte lurad när du handlar på Plick

Hej.

Idag ska vi prata om Plick. Känner ni till Plick? Appen Plick är Sveriges hetaste marknadsplats för kläder och accessoarer just nu. Tyvärr så finns det många oseriösa säljare på denna app. Bli inte lurad när du handlar på Plick.  På Plick kan säljaren idag välja att använda sig av Plick Safe Pay  eller låta köparen swischa eller föra över pengar direkt till sitt konto.

img_1967

Bli inte lurad när du handlar på Plick

Appen Plick har blivit en snabbt växande handelsplats för yngre tjejer framför allt. Där de enkelt kan sälja och shoppa plagg och accessoarer. Supersmart såklart att både enkelt kunna sälja plagg som man inte längre vill ha eller köpa något som man är sugen på.

Grejen är den att i dagsläget finns det ett super safe sätt att göra affärer via appen på via Plick Safe Pay.Den funktionen kostar 10% av varans försäljningspris men skulle jag säga är väl värd. För just nu är det många tjejer som lurar andra genom att säga sig sälja attraktiva plagg. Dessa tjejer väljer inte sälja den säkra vägen utan vill helst att köparen swischar köpesumman och frakten. Sedan dyker det tyvärr inte upp någon vara. Då dessa tjejer klart och tydligt förmedlar att de inte står för postens slarv.

-Kom inte och kräv några pengar tillbaka.

img_1969

Kräv att säljaren använder sig av Plick Safe Pay

För om säljaren använder sig av den funktionen kan Plick enkelt hjälpa till vid konflikter eller när varor inte dyker upp. Ett annat supertips är att använda sig utav skicka lätt från Postnord då får både säljare och köpare försändelse-id. I dagsläget är det allt för många unga tjejer som blivit blåsta på mycket pengar för dem. Många vågar inte höra av sig till säljarna och ifrågasätta vad som händer. Flera har även blivit näst in till hotade att lämna fina omdömen för varor som de aldrig fått.

Genom att använda  Plick Safe Pay ökar  chanserna att få dina plagg sålda snabbare då det ger köparen en återbetalningsgaranti om något skulle gå fel.

img_1966

Tyvärr så blev dottern och en vän blåsta

Självklart är de för snälla men de vill såklart inte stöta sig med någon utan hoppas fortfarande på att deras jeans ska komma. Säljarna har en grej att de besöker butiker och provar plagg och iscensätter bilderna så att det ska se ut som de står framför spegeln hemmavid. Dessa plagg har många aldrig ägt överhuvudtaget. De har satt i system att göra snabba pengar på att lura andra.

Plick är hjälpsamma och har agerat mycket bra

Vilket jag är enormt tacksam för. Även om min dotter inte alls vill göra sig hörd är det viktigt för att inte flera ska råka illa ut och bli lurade. Några pengar lär det nog aldrig komma tillbaka men nu har vi gjort vad vi kan för att inte fler ska bli lurade och uppmärksammat Plick på problemet vilket de redan var väl medvetna om och jobbade på att förbättra.

Kram Kram

♥♥♥

 

14 thoughts on “Bli inte lurad när du handlar på Plick

Add yours

  1. Jag blev lurad. Jag har betalt genom olik saftig pay .men fick inget. Sedan dyker det .hur ska jag göra?

 1. Har inte hört talas om denna app men tycker det är så tråkigt att många idag blir lurade. Bra att Plick hjälpte till för det är ju tråkigt. Tror dock att jag inte kommer använda appen 🙂

  1. Tråkigt att höra att de blivit blåsta! Har aldrig hört talas om den appen men bra tips 😊

 2. Den där appen har jag aldrig tidigare hört talas om och man får verkligen vara försiktig för att inte bli blåst av oseriösa säljare. Kramis

 3. Hej! Hur fungerar det när man sålt en vara via plick safe pay och sedan ska gå vidare med köpet?

  1. Hur fungerar Plick SafePay?
   Plick Safe Pay är en integrerad betallösning som gör det möjligt att ta betalt för plagget direkt i appen på ett säkert sätt. Genom att använda Med Plick Safe Pay ökar du dina chanser att få dina plagg sålda snabbare då det ger köparen en återbetalningsgaranti om något skulle gå fel.
   https://plick.se/salja-pa-plick

 4. Vad söker din dotter för sorts jeans – strl?
  Jag har så många (många knappt använda öht) att jag kan skänka bort några par
  Strl mellan 27/28 tum i midjan (längd 30/32) eller small/medium (34-38)

  1. Tack för omtanken.
   Dottern har massvis med kläder. Nu handlade det inlägget mestadels om hur man ska eller bör tänka när man handlar på Plick.

   Inlägget är även något år gammalt.

   Må så gott

 5. Jag blev lurad på två beställningar och betalningar både av säljaren och dom som äger företaget, vilka inte verkar vilja veta med att jag blivit blåst och behöver mina pengar tillbaka. Dom har ignorerat mig i 3 veckor nu. Sjukt.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: