Kul att just du kom förbi

Hej.

Hela dagen har gått i ett känns det som samtidigt som jag haft tid för mig själv. När man kan slå ihop nytta med nöje trivs jag. Jag gick en lång lång PW idag för att gå fram och tillbaka till Stora Coop där Instabox finns. Min fredagspresent landade nämligen där. Kul att just du kom förbi. Att hämta paket i Instabox nere i centrum har jag tyckt varit lite si och så men på nya Coop var det hur fräscht och smidigt som helst.

Kul att just du kom förbi

Trots att det var stekhett ute när jag gav mig ut på min långa PW var det superskönt. Efter jag hämtat ut min paket smet jag in på Donken och köpte med mig en kaffe att mumsa på längs vägen hem. Nästan 8km blev min långa tur. snart är jag nog redo att börja små jogga korta stunder igen. För vem vet det kanske blir en joggare av mig igen.

img_1941img_1943img_1944

Fixade och donade hela eftermiddagen

Jag höll igång hela dagen med både det ena och andra. Två fuchia fick flytta till framsidan och entrén istället för att bo på altanen. Det blev ganska bra och ölen som stått i ljuslyktan är kvar fast inte i lyktan utan lite Kalle bakom.

Det går ju faktiskt att skriva vad man vill på elskåpet. Sagt och gjort tavelkritorna letade jag fram och – check på den. Nu har vi en hälsning till alla som kommer förbi på skåpet.

img_1946img_1947img_1949img_1948

6d21082890866b874ba50cfd0e3f1786--night-guy-nighty-night

♥ ♥ ♥

12 thoughts on “Kul att just du kom förbi

Add yours

  1. Men gud vad härligt med en lång pw det ska jag med unna mej när denna förkylningen försvinner 🙂 fina bilder du tar med alltid roligt att kika in hos dej 🙂

  2. Vi var också ute och gick i det fina vädret idag. Helt slut då vi kom hem. Önskar så att jag kunde springa/ jogga men det kommer aldrig ske. Har försökt i flera år, men har gett upp.

  3. Härligt med en dag där du fick så mycket gjort! Var ju perfekt att skriva på skåpet, så trevligt för alla som kommer förbi där – superbra idé!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: