Så länge du inte vet håll tyst

Hej Hej.

Alltså värmen tar på en som artist helt klart. För mig fick det bli en dag hemmavid och tur var nog det. Så länge du inte vet håll tyst. För baden vid havet här omkring har varit knökfulla idag enligt många som varit och besökt dem. Folk måste blivit helt crazy för på flera av de bilder jag sett på sociala medier har varit för mkt folk för mig. Inte bara pga corona utan jag vill ha space och ogillar skarpt när andra kommer för tight inpå.

Så länge du inte vet håll tyst.

Man tager vad man haver är inte alltid fel. För mig blev det kanonbra idag med vattenslangen. Jag kunde bara inte låta bli att duscha ner helt mig efter att jag vattnat hela baksidan. Det var helt underbart. Vattnet som legat en stund i slangen var långt ifrån iskallt som vattnet ofta är annars.

img_1877img_1905img_1902

img_1870

Skvallerbytta eller en ren skitstövel.

Jag är en liten hobbyutredare och borde blivit jurist eller utredare enligt flera i min omgivning. Men det blev jag ju inte som ni vet. Däremot har jag alltid klurat och luskat i flera fall som intresserat mig. Nu är jag nyfiken på fallet med den 12 åriga flickan som sköts vid Mc Donald i Hallunda. Vilket självklart är oerhört tragiskt och sorgligt. Hur långt jag kommit och vise versa lämnar jag dit hän för det är inte det som jag vill lyfta.

Utan hur människor i och med att de nästintill kan vara anonyma bakom sina skärmar sprider skvaller, osanningar. Bakom skärmarna anklagar de både vårdnadshavare, politiker, poliser och människor över lag för både det ena och andra. Självklart vill allmänheten och Sverige få veta vad som verkligen hänt. Sverige vill ha ett slut på all skit nu.

Hur kommer det sig att någon okänd bara kan kasta ur sig anklagelse överallt och hur som helst. Att tipsa och föra utredningar framåt och luska efter sanningen är en sak. Men när någon hur som helst kastar sig på flickan, föräldrar, vänner, och andra medborgare går det för långt. Så länge du inte vet håll tyst!!!

Jag tror, kan det vara så? Tänk om? Varför gjorde hon så? Var hon? Frågorna är många och svaren lika så. Att spekulera och diskutera är en sak som är bra och kan leda fram till sanningen. Men att kränka och förtala direkt för att såra eller trycka till är inte ett schysst förhållningssätt som vi ska ha någonstans i vårt Sverige.

img_1920
Nej nej ingen permanent här inte. Detta är sanningen. Jag är om jag inte fönar ut håret riktigt lockig. Vilket jag inte alls är nöjd med…

pus

♥♥♥

6 thoughts on “Så länge du inte vet håll tyst

Add yours

  1. Vad tråkigt att du inte är nöjd med att ha lockigt hår! Tycker det är jättefint! Mitt lockar också upp sig när det är blött och när jag har lite kortare än nu, men jag tycker om det.

  2. Det är ju fint med lockar i håret och det där såg ju jätteskönt ut med slangen. En annan har varit konstant kladdig hela dagen och än sitter vi i bilen, hemma runt 23 skulle jag tro. Ja finns så många tycka tillare som tro sig veta så bra om allting

  3. Vad tråkigt att du inte tycker om ditt lockiga hår ❤️ jag har lite självfal så har mest snodd 😊

  4. Så länge som det svalkar så tänker jag att det duger hihi 😊 en vattenslang är ju superbra!

  5. Du har så rätt i vad du skrivet givetvis är det många frågor i detta fall,jag undrar också. Oavsett så himla tragiskt en tjej med hela livet framför sig.
    Och du jag tycker du ska ha dina lockar passar ju dig utmärkt så fint.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: