Fästa blicken på ögonblicken

”Inlägget innehåller annonslänk från Lyko”

Hej

Vilken jäkla fredag det varit idag. Toppen förutom mensvärk from hell. Jag som knappt aldrig haft det i livet och alltid haft enormt lite mens får nog igen såhär på sista svängen. Nog om det nu för fredagar är ju mina dagar det vet ni ju redan. Fästa blicken på ögonblicken. På stunden där livet är och kan vara.

Fästa blicken på ögonblicken

Fredagar är mina FFF dagar då jag ska skämmas bort lite extra mycket. Eftersom vädret verkligen bjöd upp till dans idag bad jag Wille skjutsa ut mig till havet när han hade lunch. På Sandviksbadet var det lite smått blåsigt och småmolnigt stundtals men det gjorde tydligen ingenting för jag känner att jag fått tillräckligt med sol på nosen.

Fredagsfokus – På stranden lyssnade jag på Relationspodden och dagens sommarprat innan R kom och mötte upp mig från golfbanan.

img_1840

Kompis med en trollslända

Det är lite småroligt att jag blev kompis med en trollslända. Först kom den och satte sig på min ena sko. Därefter landade den flera gånger på mina armar när jag låg och solade och på mina händer. När den kom tillbaka efter en stund landade den på min ena stortå. Sländan var så modig och satt lugnt kvar när jag både vickade på tån och rörde runt hela foten. Till tån kom hen tillbaka flera gånger. Det måste väl betyda att vi blev goda vänner sländan och jag.

Ja ja jag vet att tånaglarna var hemska. Men nu ni är de målade röda och fina igen.

img_1848img_1853img_1849

Fegade ut att bada idag

För första gången i år fegade jag ur att bada men jag får nog godkänt eftersom jag har mina röda dagar. Men jag lovar att jag kommer bada flera gånger i år för det har ju utlovats bra väder en bra bit in i nästa vecka. Vem vet jag kanske blöter ner mig redan imorgon!!!

Det lilla huset står fortfarande öde och ensamt. Tänk om jag skulle ge dem ett bud och flytta ut till Sandviken. Då skulle jag också få en brevlåda i långa fina raden.

img_1857img_1858

Fredagspresenten fick bli en Potion nr 9

Det är inte ofta jag verkligen får tänka till eller ta i om man säger så för att komma på en bra fredagspresent. Men så var det verkligen idag. Till slut gick jag igenom mina badrumsskåp och kom på att just det en ny Potionr 9 behöver jag snart. Sebastian Potion 9 är den allra bästa och viktigaste produkten för mitt hår och varit i flera år.

potion-9-150ml_1

 

Kaffe och baileys  fick bli fredagsfika

Ska jag vara helt ärlig så har jag inte varit fika sugen på hela dagen. Men ska man fika varje fredag så får man eller jag ju försöka få till det trots allt. Sagt och gjort det fick bli en kaffe och baileys till fredagsfika. Det gick minst lika bra. Choklad som choklad eller hur…

img_1866

7

6 thoughts on “Fästa blicken på ögonblicken

Add yours

  1. Ohh vilken söt kompis du fick vid solstunden och ja mensen är henmskare och hemskare känns det som, inte alls roligt, hua vilken värk man kan ha. Ohh synd jag inte hann roffa åt mig sådana tofflor jag också.

  2. Så fint med trollsländan! Jag hade ett sådant möte med en fjäril häromveckan. Den satt på mig över en timma och var, precis som din trollslända, helt obrydd om att jag rörde mig. ☺️

  3. Vilken mysig dag. Ibland är man bara inte sugen på fika, men drinken såg ju god ut den med 😊

  4. Åh vi får hoppas att det blir fler fina dagar man kan bada på, tycker du är himla grym som vågar gå i! Inte badat i Sverige på otroligt många år haha :’D Åh jag har såna flip-flops jag också, så fina! <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: