Ny månad nya tider med augusti.

Hej.

Jag vet inte vad det är men i och med att killarna haft sina födelsedagar i början av månaden kommer alltid längtan och drivet tillbaka inom mig. Längtan efter nya mål och upptåg kokar nästan över inom mig. Ny månad nya tider med augusti. Känslan av nystart och nu jäklar kör jag infinner sig alltid. Tror faktiskt att det kan ligga lite kvar sedan alla år i förskolan då augusti alltid är nystart och nu jäklar ska vi dra igång.

Ny månad nya tider med augusti.

Har jag några nya mål med månaden eller to do att få fart på? Om jag har svarar jag på det. Några och kanske mina viktigaste få bli mina egna för de stannar bäst hos och för mig själv. Men två av mina tre kan jag dela med er.

Dra ner på mitt sockerintag –  Från och med idag gör jag ett nytt försök att bara äta gotte på fredagar och lördagar. Skulle jag mot förmodan vilja byta någon dag är det okej. Viktigast är att det blir två gottedagar.

4

Tror ni att jag kommer klara detta? Jag hoppas verkligen och ska göra allt för att lyckas. För jag snuvas ju inte helt och hållet på socker och choklad när jag får äta det två dagar i veckan.

Rörelse eller aktivitet minst fyra gånger i veckan.

Vad aktivitet är kan kanske tyckas luddigt men det kan vara en PW, yoga, cykla eller träna på annat sätt. Huvudsaken är att jag är aktiv och rör på mig annat än hemma vid. Detta mål för månaden känns lättare för det har jag klarat galant innan sommaren kom på riktigt. Men nu är det dags igen att röra på fläsket….

29c

Nu är det då dags att ge mig ut på dagens rörelse. Ska bara snöra på mig skorna.

Tagga PW eller vad säger man….

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

8 thoughts on “Ny månad nya tider med augusti.

Add yours

 1. Härligt med en liten nystart! Har planerat min tills skolan börjar, då är det lite lättare att skippa den nästan dagliga glassen, ha ha! Men jag har en plan!

 2. Känner mig också mer taggad att starta nu i Augusti. Startade i lördags med bra frukost och 30 min rask PW…men så fick jag ont i ryggen så det blir ingen träning på ett par dagar. Minska sötsakerna startades med igår och en godisfri dag avklarad och snart en till.
  Kämpa på!
  Kram Kajsa

 3. Skönt att du har en sådan positiv känsla inför augusti! Själv har jag alltid fyllts av ångest när augusti kommer och särskilt då månaden börjar lida mot sitt slut. Det är synonymt med att sommaren tar slut för mig och det har alltid givit mig ångest.

 4. Samma mål som du har jag med, ska bara beta mig igenom denna Gotlandsvistelse sedan är det hårda tag eller ja, det blir gå tillbajka till det mer normala =D, heja oss

 5. Tycker det verkar som bra mål och promenader är inte fel att röra på sig är viktigt så tror du kommer klara det så fint 🙂

 6. Jag borde också sätta upp mål varje månad, jag är så dålig på det!
  Borde ha mål både veckor och månad men vet inte vad det skulle vara för mål :O

Kommentera

Up ↑

%d