Födelsedagsmiddagen och fotojobb.

Hej.

Jag känner mig allt lite smått trött fast jag gav mig själv en tupplur innan vi åkte iväg på födelsedagsmiddagen för killarna.Födelsedagsmiddagen och fotojobb. Hör ni jag kikade nyss på Smhi appen och såg att sommarvärmen är på väg tillbaka. Ljuvligt måste jag  bara säga.

Födelsedagsmiddagen och fotojobb. 

Jag hade lovat Wille att åka med honom och fota honom och hans nya fina bil. Vi eller han visste ett ställe nere vid en allé där vi fotade andra bilar för några år sedan. Halvt ute på landet ligger denna fina platsen. Verkligen vacker men för dem som har svårt med koskit lukt rekommenderar jag välja en annan plats. För jisses vad det stank i början när vi fotade.

Bästa av allt är alltid att kunden blir nöjd och då Wille i detta fallet. Kul att det blev en bild på mig också när han skulle visa lite på hur han ville att bilderna skulle bli. Nya bilen är en tidig födelsedagspresent till honom själv från han själv. Snacka om att han var och värd den som jobbar och sliter så mycket. Världens finaste William fyller år imorgon.

img_1676img_1682img_1707

Födelsedagsmiddag på Brödernas vid Liljeholmskajen.

Varje år när killarna fyller år brukar vi slå ihop deras födelsedagsmiddag eftersom de fyller år 1 och 3:e augusti. I år enades de om att Brödernas vid Liljeholmen. Bra val när vi skulle hämta R på Stockholm Södra som kom med tåget från Helsingborg där han varit och jobbat med en digital festival ett par dagar.

Brödernas är ett välkänt och bra burgareställe som faktiskt är riktigt bra säger vi alla. Både killarna, Tilda och jag hade ätit hos dem innan så vi visste lite vad som väntade oss. Till burgarna på Brödernas dricker man ofta milkshake vilket är väldigt Amerikanskt men det är väl hela konceptet de har. Jag valde en jordgubbsshake som var galet god. Tyvärr slank den ner lite för snabbt så jag fick allt nöja mig med vatten när jag slurpat upp m in shake.

img_1715img_1717img_1719

Till slut kom ligan med på samma bild.

Det blir bara svårare och svårare att få med min lilla liga på en och samma bild. Om jag sedan skulle få med dem tillsammans så ska bilderna som jag själv tycker är bra godkännas noga av barnen. Så var det inte förr inte då de alltid ställde upp glatt och de gillade att vara med på bild. Var sak har tydligen sin tid så är det med det.

img_1722img_1729

kram

 ♥ ♥ ♥

 

14 thoughts on “Födelsedagsmiddagen och fotojobb.

Add yours

 1. Vilken härlig kväll ni fick, gott med hamburgare men jag har aldrig provat att dricka milkshake till. Brukar oftast vara läsk för mig 🙂

 2. Då är det inte bara min familj som man måste godkännas först innan man lägger upp bilder 😂 det e tydligen superviktigt vad som kommer ut på internet …

 3. Fina bilder på familjen ☺️ Praktiskt att ha en bra fotograf i familjen. Det önskar jag att jag hade!

 4. Här ska också alla bilder godkännas numera. Har knappt aldrig bilder på dottern längre.
  Btw, så grymt lika killarna/mannen i din familj är!

  1. Alltid kul att sammala hela familjen hamburgare och milkshsjk är värkligen kanon gott 😊

 5. Men så gott det såg ut. Jobbar man och sliter är man allt värd en fin bil om det är det man vill ha. Milkshake var ett tag sen jag drack. Så gott säger jag bara.

 6. Vad härligt med mor och son tid! Du är ju super duktig med kameran så det blev ju bra bilder dom få du delade med dig av!
  Vill också ha en liten fotosession med familjen men det blir svårt nu när lillebror åker iväg!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: