Happiness is a day called Friday.

Hej Hej.

Nu är redan fredagen över och vi ska fira födelsedag för Marcel idag men först ska vi alla sova. Denna fredagen har jag återigen tagit kontrollen över mina FFF. Vilket känns skönt för det var lite si och så i två veckor. Happiness is a day called Friday. Min fredag har varit en riktigt bra fredag så jag kommer förmodligen somna gott om en stund.

Happiness is a day called Friday.

Tidigt imorse eller för mig i går natt fick jag meddelande av Early Bird att de levererat mina trosor som jag köpte förra veckan i fredagspresent i vår brevlåda. Det var ju trevligt. Men jag bara undrar vilka budfirmor som tänker att det är en bra grej att köra ut paket och varor nattetid. Jag tycker faktiskt att det är lite smått tokigt att lämna paket kl:03:15 och sedan skicka både mail och mess att de utfört leveransen. Nog om det jag blev så attans glad över att mina nya trosor äntligen kommit. Lace Laboratory gör verkligen de skönaste stringtrosorna ever. Att de sedan är så himla fina är ännu ett plus. Jag är helt såld på dem!!!

img_1493-1img_1495-1img_1496-1

Nya naglar som fredagsfokus.

Denna gången gick det lite för lång tid innan jag kom tillbaka till Malin igen för att fixa naglarna. Men så blir det ju ofta på sommaren när alla har semester. Men nu är jag ingen trasdocka längre utan har kalasfina nya ljuslila naglar. På två fingrar har jag även några fjärilar så dessa naglar döpte jag till Fly Butterfly. Bara för att toka till det lite extra så fick det bli stiletto form på lillfingernaglarna. Jag säger alltid när jag skriver om naglar att Malin är bäst och det är verkligen sant. hon är kanonproffsig och dessutom supertrevlig.

img_1558img_1553

Snabba ryck när fredagspresenten skulle shoppas.

Jag hade inte super mycket tid på mig i Tyresö centrum innan det var tid för naglarna. Men något att stoppa i magen var jag bara tvungen att köpa lite snabbt på Coop. När jag virrat runt där inne en stund kom jag äntligen ut med en shake och dagens Nocco. Jisses 10 minuter var allt jag hade för att få till en fredagspresent som ändå skulle funka och passa mig bra. Inne på Rituals hittade jag en handbalm som jag använd tidigare  fast i annan doft. Sagt och gjort en ny handbalm fick jag i fredagspresent denna veckan.

img_1512

Bjöd mig tydligen på dubbla fredagsfika.

Inte förrän nu när jag skriver ihop detta inlägg om mina FFF inser och såg jag att jag dubbelfikat idag. För efter naglarna smet jag upp på Espresso House och köpte med mig en latté som jag kunde mumsa på i bilen hem. Så typiskt mig just nu att inte ha koll eller att jag har dunder super koll på läget. Hur som helst så var det skönt att sätta mig hemma på berget med lite godisbitar och gott kaffe hemma på berget efter dagens äventyr.

img_1521
Syns lång väg att jag knappt sovit i natt efter att jag blev väckt att Early Bird när de kom med trosorna och var tvungna att skicka meddelande när de levererat dem.

pus

♥♥♥

9 thoughts on “Happiness is a day called Friday.

Add yours

  1. Har hört mycket bra om dom trosorna faktiskt 😊 dina naglar är alltid så snygga tycker jag

  2. Ja, tycker också det är lite irriterande när de levererar paketen på konstiga tider då man inte ens är vaken, särskilt om man som vi bor i lägenhet och saker kan försvinna när de bara hängs eller ställs utanför dörren. Men kul att få sina paket är det ju ändå

  3. Där slog du till ordentligt, WOW vilka naglar och den lila färgen är helt otrolig! Är så sugen på att göra mina jag också, och som nu under sommaren som sagt när man inte jobbar är det ju perfekt 😀

  4. Supersnygg design – som vanligt! Fick själv akut söka upp ett nagelställe här där vi har sommarhuset då gelen lossnade på en nagel och liksom ”flärpade” varje gång jag stötte till det fingret. Superobehagligt. Så nu blev det inte min vanliga tjej som gjorde mina naglar och jag är inte helt nöjd.. men de är iaf hela!

  5. Härlig fredag. Körde ju också FFF den här veckan, Jag gillar verkligen att göra dom. Fika,,, kan man göra det gör mycket? Naglarna blev ju superfina.

Kommentera

Up ↑

%d