Tandblekning hos Tandea Hjorthagen.

 ”Inlägget är i samarbete med Tandea Hjorthagen”

tandea_logo-JPEG

Hej.

Nästan alla drömmer om vackra vita tänder och leenden. Jag är en riktig kaffetant som gillar både svart thé och rött vin. Svart thé och rött vin ska nämligen vara stora bovar när man vill hålla sina tänder vita och fina. Många med mig vill gärna ha ett vitt fräscht leende. Nu menar jag inte att tänderna ska lysa upp ett helt rum utan att jag mest vill ha ett fräscht leende. Men jag tror säkert att ni förstår vad jag menar. Tidigare har jag blekt mina tänder på andra kliniker men inte alls varit riktigt nöjd över resultatet. I tisdags blekte jag mina tänderna igen. För första gången när jag blekt mina tänder blev jag toknöjd. Tandblekning hos Tandea Hjorthagen. Nu har jag fått ett mycket ljusare och fräschare leende igen och min lycka är total.

Tandblekning hos Tandea Hjorthagen.

För mig är det viktigt att jag känner förtroende för min frisör, läkare och tandläkare. Säkert känner ni precis som jag att ni vill lita och kunna känna er avslappnade med er tandläkare. Var det något jag kände för Maryam Kazazi så var det förtroende. En trevligare och mer proffsigare tandläkare får vi alla leta efter. Tack för mina vita fina tänder återigen!

img_1347img_1350

Airflow har ni hört talas om det.

Min behandling bestod av en lättare tandstensborttagning, airflow behandling, polering och två appliceringar av Opalescence tandblekningsgel plus att mina tänder fick en lackförsegling efter behandlingen. Jag hade dragit på min en hel del tandsten så jag behöver komma tillbaka för att göra en ordentligt tandstensbehandling till hösten. Kan ni gissa var jag kommer gå med min tandsten? Självklart kommer jag tillbaka till Tandea Hjorthagen igen.

Air-Flow är ett snabbt och effektivt sätt för att rengöra tänderna och få bort missfärgningar som tandborstning inte klara av. Tänderna blästras med en saltaktig lösning som hos Tandea Hjorthagen smakar tuggummi. Efter en airflow behandling känns hela munnen otroligt ren och fräsch.

img_1354img_1391

Jag fick ett vitt leende.

Tandea använder sig av Opalescence Boost när de bleker tänderna på sina kunder. Opalescnence Boost är en professionell tandblekningsprodukt som enbart används av legitimerad tandvårdpersonal. Det finns inget annat tandblekningsmedel som kan erbjuda samma strålande resultat på så många olika sätt som Opalescence kan. Den innehåller kaliumnitrat för att minska sensibilitet och fluor för att stärka tänderna. Opalescence Boost metoden behöver inte UV-ljus för att verka. Ljuslampan förbättrar inte resultatet när man att bleker tänder utan ljuset påskyndar enbart processen. För mig passade det mycket bättre att bleka med väteperoxid. Hos Tandea Hjorthagen fick jag verkligen ett resultat som syns och jag känner mig så fin i mitt nya leende. Alltså hela fem nyanser vitare och ljusare blev mina tänder. Ett resultat jag är mer än nöjd med.

img_1377img_1386img_1407img_1463

Vem vill inte ha ett vitare leende?

img_1434

Jag har bästa erbjudandet till er alla som ni inte kan missa.

För endast 899kr med koden ”Kamillas Kamera” får ni:

Tandblekningspaket innehållande:

  • Tandblekning hos Tandea Hjorthagen
  • Tandundersökning ingår
  • Lättare tandstensborttagning, polering och Super Seal/försegling ingår
  • Få upp till åtta nyanser ljusare tänder

Maila eller ring till kliniken för att boka in er. Gäller t.o.m 31/10 2020.

Direktnummer: 08-506 621 03

E-post: hjorthagen@tandea.se

 

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥ ♥ ♥

 

 

5 thoughts on “Tandblekning hos Tandea Hjorthagen.

Add yours

  1. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren. Har otroligt sköra tänder efter barnafödandet och mer än en gå g har de förstört mer än de fixat så jag håller med dig om att man verkligen behöver hitta en tandläkare man har förtroende för oavsett vad som ska åtgärdas.

  2. Hade en otroligt bra tandläkare, men så sålde dom och det blev en kedja istället. Kände inte alls samma för den nya måste jag säga. Har ju också problem med tandsten, så får väl försöka hitta en annan bra tandläkare istället. Vita tänder drömmer vi nog alla om.

  3. Känner väl till allt det där och ja jag är väl lite färgad. Suttit med många ggr på sådana behandlingar. Det stänker lite mycket på mig som på patienten, men oj så stor skillnad det blir. Vi anvä ockå Opalscense och så bra tandblekningsmnedel. Det blir naturligt och snyggt =D

Kommentera

Up ↑

%d