Bästis med brevbäraren.

Hej.

Vet ni vad jag gillar? Jo att ge mig själv paket och saker. En grej som fasiken alltid är lika kul är när självaste brevbäraren kommer med paket eller på hemkörning. Bästis med brevbäraren. Denna veckan hittills har det kommit paket till mig varje dag vilket är kalaskul såklart. Det bästa av allt är att jag tror inte det är slut för jag väntar på två paket till mig. Plus att jag vann en tävling på insta som borde komma i veckan.

Bästis med brevbäraren.

Att handlar på nätet har två stora fördelar enligt mig. För det första kan man i lugn och ro vela och vrida och vända på sin varukorgar innan man bestämmer sig för att gå till kassan. I dessa corona tider är det helt klart att föredra att handla online så vi slipper trängas, köa och konka hem varorna. Andra grejen är ju att det är så vansinnigt roligt med paket. Även att jag ofta själv vet vad paketen kommer innehålla så infinner sig det där lilla pirret som alltid.

Än så länge i veckan har det kommit paket med nya byxor som jag spånat in ett tag, vin från Vinoteket och nya kuddfodral från Johanna och hennes Stylemood. Om jag har riktig tur så dimper det ner nya trosor och produkter från Yves Rocher i brevlådan snart.

img_1469img_1470img_1466img_1468

Vad säger ni automat eller växlad bil?

Vi har både och på våra bilar. Förr sa jag alltid automat för det är så smidigt när man bor i större städer. Sedan gav jag mig och min nya bil är en växlad historia vilket jag tyckt varit okej trots allt. Tills igår då vi hamnade i värsta köerna efter vi varit inne på Gärdet när Wille skulle hämta sin nya bil. Alltså jag fattar verkligen inte hur alla ni som pendlar och dagligen hamnar i köerna fixar det med en växlad bil. Jag fick fasiken nästan kramp i en foten och benet av att krypköra i 40 minuter.

img_1477

Håll utkik för snart kommer ett inlägg om när jag i veckan var och blekte tänderna i samarbete med Tandea Hjorthagen. Jag har nämligen bästa erbjudandet till er alla.

kram

♥ ♥ ♥

14 thoughts on “Bästis med brevbäraren.

Add yours

  1. Det här med att köra bil som inte är automat🙈 jag har kört upp med vanlig växellåda men har sen dag 1 kört automat -gillar att ha koll på omgivningen ist för det i bilden😅

  2. Föredrar manuell växlad bil 🙂 Har haft bägge, men så mycket roligare att köra manuell. Paket är alltid roligt att få. Köper väldigt lite kläder som jag inte provat. Ser inte ut som man ska så, så inget sitter bra på mig.

  3. Jag övningskör ju med manuell men jag håller med dig! Jag hade aldrig klarat storstäder med det! Känns det som iallafall…automat är verkligen superskönt att köra och jag undrar ibland varför det inte bara finns det. Dock så påminner jag mig själv om att jag gillar att känna den kontrollen som existerar med en manuell bil…så jag vet inte…

  4. Jag körde upp med automatväxlad bil, pga min synskada ville jag minimera momenten jag behövde göra samtidigt.. Och så otroligt smidigt med automat känner jag. 🙂

  5. Vi pratade faktiskt om det här med manuell vs automat igår. Fattar faktiskt inte varför det inte bara finns automatare?!? Första gången jag skulle köra en automatare tvingade jag min make att köra till ett öde industriområde eftersom jag var så nervös 😀

  6. ÄLSKAR att få paket! Det är ju underbart! Fick ett idag och så väntar jag på ett som jag hoppas kommer imorgon… perfekt som du säger i coronatider med 🙂

  7. Tycker också det är smidigt att kunna välja hemleverans av varorna. Så slipper man lämna hemmet. Har inte körkort, men provar köra automat och det känns väldigt smidigt.

  8. Ja det är riktigt kul att få hem paket. Jag tycker det är roligare än o gå o shoppa på stan o slippa alla Köer. Väntar oxå paket nu i veckan och oavsett vad det än är så är det lika kul ändå 💕

Kommentera

Up ↑

%d