Köpa is till festen.

” Inlägget är i annonssamarbete med Ice In A Box ”

vit logga

Hej.

När det vankas fest är det som alltid en hel del att både tänka på och planera. Vem får komma? Vilket tema ska festen ha? Var ska vi vara? Vad ska det bjudas på? En sak som det ofta glöms bort är att köpa is till festen. För visst blir både drinkarna och läsken så mycket godare med is.

Köpa is till festen.

Att köpa is till festen är inte alls krångligt. Ice in a box arbetar efter ambitionen att erbjuda leverans av is och sina produkter dygnet runt. Skulle ni missat isen till festen går den köpa dygnet runt i Stockholm. Slå dem en signal på telefon så kan de leverera iskuber och krossad is inom 2 timmar dygnet runt. Om ni beställer via hemsidan kommer leveransen redan nästa dag.

person-holding-clear-glass-mug-4667190-1024x683

Hur länge håller sig isen kall?

Isen är djupfryst innan den körs ut till kunderna. Den håller sig cirka 24 timmar så länge den förvaras i de kyllådor den levereras i. Det är verkligen superlänge, eller hur? Tänk er själva bara hur länge isbitar håller i vanliga fall hemma vid. Lådorna är 100% återvinningsbara.

Livsmedelsklassad is.

Ice in a box säljer och levererar livsmedelsklassad och godkänd is att förtära. Vilket jag tycker är den viktigaste aspekten. För vare sig man vill kyla fantan eller ha isen i goda drinken så vill man vara säker på att den är av god kvalitet, fräsch och hygienisk. De för en löpande dialog och får såklart besök av Miljö- och Hälsomyndigheten för att säkerställa att de levererar på toppnivå.

Vad ska man välja iskuber eller krossad is?

Is är en viktig ingrediens och den ska vara både kall och torr så att drinken inte bli för varm. Krossad is kyler snabbare än iskuber däremot smälter den krossade isen snabbare. Tipset är att vara generös med isen! Personligen tänker jag krossad is i drinken och iskuber i äppeljuicen. Vad tänker ni? För att vara på säkra sidan allt för att festen ska bli en fest att minnas skulle jag köra på både kuber och krossad is.

alcohol-alcoholic-bar-beverage-545058-770x512

Överraska med en massa is?

Till helgen blir det kalas och party här hemma för att killarna fyller år. Tänk om jag skulle slå på stort och överraska festprissarna med härlig fräsch krossad is till drinkarna. Jag tror att det allt skulle vara ett uppskattat inslag.

KRAM

10 thoughts on “Köpa is till festen.

Add yours

  1. Njae…köpa is är mig totalt främmande, men vi har alltid gått om frysta isbitar i frysen och inför fester fixar vi så vi har ännu mera. Men jag tycker inte om när min dryck blir utspädd med vatten så har hellre extra kall kyl med dricka. (fast det är klart, inte alla som har plats med en kyl att bara ha dricka i…lite lyx att ha en stor lada (där vi dessutom har en lokal som vi brukar smycka till festlokal).

  2. Vad häftigt att man beställa hem is så. Men ärligt jag hade aldrig vågat göra de haha

  3. Oj, att köpa is så visste jag inte att man kunde göra. Vilken idé, undrar om det är många som köper is så. Säkert inte många som vet att det finns.

  4. Is är jätteviktigt tycker jag och vi har alltid is hemma! Har en ismaskin som spottar isbitar hela tiden vilket jag älskar! Till fest etc förbereder vi alltid med stora påsar is så att det verkligen finns. Så trist med ljumna drinkar 🙁

  5. Synd man inte bor i Stockholm. Just is till festen är ett problem. Svårt att få till så mycket is som behövs och visst går det åt en hel del. Det konceptet hade jag önskat fanns i Götet.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: