Egna hallon och tomaterna på G.

Hej.

Varje sommar brukar jag komma in i en drömperiod. Då jag drömmer i konstant varje natt flera gånger om och minns precis vad jag drömt. I natt drömde jag bland annat jag jag nyss fått två tvillingdöttrar Malva och Millie. Varav Millie var hälften så stor som en miniatyr bebis liksom. Fast hon åt och var glad så var det så skumt. Kopior av varandra men den ena hälften så stor.  Det pratades hela tiden över mitt huvud att den lilla var en ny varelse från en annan planet. Brukar ni komma ihåg vad ni drömmer? Egna hallon och tomaterna på G. Jag har hängt hemma i trädgården hela dagen i shorts och bikini med trädgårdshandskarna på.

Egna hallon och tomaterna på G.

Det händer mycket i en trädgård på sommaren om man inte är hemma. Även om killarna varit snälla och vattnat så drar det iväg på alla håll. Kan ni tänka er att jag idag gått runt här hemma och frossat i bär. Både jordgubbar, blåbär och hallonen hade mognat. Vilket litet kalas bara sådär liksom!

Tomaterna börjar komma igång på allvar de också. Här kan jag snart stoltsera med egna gula tomater. Ännu ser det lovande ut att alla fyra stora plantorna kommer ge frukt men man vet ju aldrig.

img_1296img_1295

Så vacker syn i skräphinken.

Tänk att blommor och växter är vackra och fina tillsammans även när de ligger i skräphinken och snart ska kastas på komposten. Lite som ett andra liv eller en tavla innan de hamnar på högen liksom.

img_1293

Albin Ekdahl i lurarna och en stund i solstolen.

Idag var det fotbollsproffset Albin Ekdahl som höll i sommarpratet. Snart har jag lyssnat på alla förutom fem eller sex. Det är faktiskt himla bra jobbat av mig eller hur! Har ni lyssnat i år och i så fall fått någon favorit? Allra bästa i år är Björn Natthiko Lindeblad tycker jag. Det står i en klass helt i sig själv. Annars så gillade jag Alessio, Greta T och Anna Bennich lite extra. Albin idag var också mycket bra så tummen upp på honom.

img_1301

KRAM

♥♥♥

 

8 thoughts on “Egna hallon och tomaterna på G.

Add yours

 1. Underbart att kunna gå och plocka bär i trädgården! Själv får jag förflytta mig en liten bit upp till skogen. Plockade lite hallon på morgonrundan.

  Har inte lyssnat på så många sommarprat ännu, har nog bara lyssnat på 5 st. Björn står på min lista, jag har bara hört att det ska vara bra.

  1. Jag brukar komma ihåg rätt mkt vad jag drömmer. Ibland är de nånting bra ibland bara tok

 2. Tssi fniss, var roligt att få din a ljudklipp idag =D och så fina hallon. Jag drömmer också mycket nu och jag kommer också ihåg vad jag drömmer. Ohh få tvillingar och sött att du minns namnen också. Ohh den ena var pytte då alltså

 3. Jag har också starka främst oftast. Ibland vill jag somna om och fortsätta dem haha. Så gott att plocka egna bär från trädgården 😋

 4. Åh jag e oxå inne i nån dröm period där man drömmer massa konstiga saker en gång vaknade jag utav för det var så verkligt

 5. Åh, visst är det lyx att ha bär i trädgården sådär? Igår spenderade jag flera timmar på kvällen med att plocka blåbär. Fick flera liter och trots det är det tio gånger så mycket kvar. Riktigt bärår i år 🙂

 6. Roligt att kunna odla hemma själv, det gjorde vi mycket när jag bodde hemma hos mamma! 🙂
  Vi hade ett litet grönsaksland faktiskt!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: