Did you forget something?

Hej.

Mår ni bra där ute? Jag är låg och känner mig hängig precis som alltid när när gasat mer än 110% ett par dagar. Det är helt enkelt smällen jag får ta när jag gasar och speedar på med kul i livet. Did you forget something? Nej då jag har inte alls glömt bort att det är fredag idag. Även om det känns som jag tappat kollen på veckodagarna lite smått. Hur går det för er? Har ni koll på dagarna eller helt kommit in i semesterlunken?

Did you forget something?

Jag har inte glömt bort att det är fredag och att jag ska få till mina FFF. Tro mig det är inte det lättaste eller så är det just det det faktiskt är att få till när man tar det lugnt och bara är. Hur som helst och viktigast att jag själv känner mig nöjd med min dag och den passat mig i mitt egna mood.

I fredagspresenten denna veckan blev det nya fina trosor från Lace Laboratory.  Ett par Aperiol O´clock och ett par Ice Queen fick det bli till mig. Jag gillar storyn bakom företaget. De vill nämligen att alla kvinnor ska fira och känna sig stolta över sina egna kroppar. Att stärka kvinnor och få dem att känna att de är den bästa versionen av sig själva är grundtanken med trosorna. Företaget vill att kvinnor ska äga sina egna öden och kunna bygga upp bra saker för sig själva. Kan jag annat än att bara säga Me Like på hela idén? Ps jag har några par från dem innan så jag vet att de är sköna.

img_1283

img_1287

Chokladpudding på G som fredagsfika.

Man tager vad man haver så säger man ju. Idag fick det verkligen bli så för någon tur till butiken blev det inte för min del. en halv förpackning med chokladpuddingspulver fanns i ena skåpet. Sagt och gjort till fredagsfika blir det chokladpudding. Vilken himla tur att det faktiskt är riktigt gott!!!

24a

Filmtajm och sommarprat som fredagsfokus.

Jag har som ni säkert redan klurat ut tagit det superlugnt idag. Lyssnade på dagens sommarprat som fredagsfokus med Anna Bennich som jag tyckte var ett av det bättre i år faktiskt. Annars så har jag mest slöat runt i mina nya tofflor här hemma. Snart väntar ännu en film. Imorgon ska jag ta nya tag i livet igen.

img_1279

11b

♥ ♥ ♥

10 thoughts on “Did you forget something?

Add yours

  1. Det är kul att lyxa med fina underkläder ibland 😊 Då känner man sig extra fin!

  2. Håller helt med om företaget – de står för så mycket bra och så är ju trosorna så fina med! Hoppas att du kan ta de lugnt och komma tillbaka med ny positivitet och energi ♡

  3. Jag har verkligen kommit in i den där sommar- och semesterlunken där man varken har koll på klocka, dag eller datum. Jag tycker faktiskt om det 🙂 Ser det som ett tecken på att man är avslappnad!

  4. Roligt med snygga underkläder ibland även om jag sällan använder trosor hahah

  5. Alltid kul att lyxa till det med underkläder i bland tycker det är otroligt kul att skaffa 😊

  6. Vilket fint tänk kring trosorna och deras företag och snygga var de också. ja det kan ju bli lätt så då man kört på och man landar det är då man kan känna att man är lite krasslig. Krya på dig

  7. Jag jobbar fortfarande men har ändå tappat allt då det kommer till just veckodagar. Min man jobbar hemifrån, och jag har hoppat runt bland helgerna så noll koll alltså. Fina trosor är alltid kul att köpa tycker jag

Kommentera

Up ↑

%d