Ögonbrynpennornas topp tre.

”Inlägget är i samarbete med Skönhet & Mode.se ”

Hej Hej.

Jag har fått turen och äran att prova på topp tre när det handlar om ögonbrynspennor. Ögonbrynpennornas topp tre. Helt perfekt för mig som själv har både ljusa och glesa bryn. Jag fick rådet och tipset för några år sedan att göra mjukare ögonbryn. För att hårt markerade och vågiga kan ibland göra att personen får ett argt och hårt uttryck. Vem vill se arg ut liksom? Inte jag i alla fall.

Ögonbrynpennornas topp tre.

En riktigt bra ögonbrynspenna är A och O för att få perfekta ögonbryn. Det finns en ögonbrynspenna för varje smak och person när det kommer till nyans, konsistens och tjocklek. Alla vill ha olika resultat och har olika grundförutsättningar för att få till de perfekta brynen.

img_1037

Jag testar på topp tre av ögonbrynspennorna 2020.

Via Skönhet och Mode har jag fått äran att testa på de tre bästa ögonbrynspennorna. Vilken ära och utmaning i sig med tanke på att jag har lite svåra bryn enligt mig själv. Mina bryn är nämligen både ljusa som nu när de inte är färgade och glesa. Färgen på de pennor som jag provat har jag själv fått välja.

Välja rätt nyans på ögonbrynspennan.

Första tipset är att de allra flesta passar i askiga färger. Grundregeln är att blondiner bör välja en till två nyanser mörkare än sin hårfärg, och brunetter en nyans ljusare än håret. Bryn och hår i exakt samma nyans  ska man inte satsa på då det ser onaturligt ut. Två av pennorna valde jag i en askig gråbrun nyans vilket jag haft lite på mina tidigare pennor medan den andra är dark brown.

img_1250img_1248

Bäst i Test med Kamillas Kamera.

Jag fick två favoriter men en måste ju vara vinnaren. När jag får välja vill jag att pennan ska vara smal i stiftet och lite hårdare. För den pennan som var mjukare var svårare att få till fint på mig. Kanske för att jag har glesa bryn och bara behöver fylla i tunt för att det ska se naturligt ut. Så vilken av pennorna blev min vinnare och varför? Ögonbrynpennornas topp tre.

12

Anastasia Beverly Hills Brow Wiz.

Anastsia ska vara the queen of eyebrows och blev min vinnare. Pennan är skruvbar som alla tre pennorna jag testat på. Stiftet är lite hårdare vilket jag tycker är enklare att använda sig av om man inte har så kraftiga bryn. Pennan är kladdfri och höll hela dagen vilken man önskar såklart. Riktigt bra att applicera tunt och brynlikt med. Färgen jag valde heter taupe och passar bra till blonda och lite ljusare personer.

NYX Micro Brow Pencil.

Nyx pennan påminner mycket om den från Anastasia både i färg och funktion. Däremot tyckte jag att man behövde trycka hårdare när man måla med denna och någon gång fick göra några streck i handleden för att komma igång den igen så som jag önskade. Pennan var dotterns favorit måste jag berätta och hon upplevde inte att att man behövde trycka hårdare. Så som med allt är smaken som baken. Denna från Nyx är också billigare vilket gör den till ett kanon köp.

img_1209

SENSAI Eyebrow Pencil.

Sensai har jag använt mycket hudvårdsprodukter ifrån vilka jag varit kanon nöjd med. Denna pennan är lite dyrare men ska vara dryg och det ska även gå handla en refill till pennan vilket är smart. I denna pennan valde jag en dark brown nyans. Stiftet är lite annorlunda på denna pennan då det är ovalt. Stiftet har en mjuk och pudrig konsistens vilket jag tycker gör den svårare att använda så det blir bra på grund av att jag har så glesa och ljusa bryn. Däremot så behöver jag öva mig mera med mjukare pennor för att bli nöjd med resultatet.

img_1267

♥ ♥ ♥

11 thoughts on “Ögonbrynpennornas topp tre.

Add yours

 1. Vad roligt att få göra ett samarbete. Själv har jag mörka ögonbryn som är kraftiga så jag använder själv inte såna pennor men roligt att höra vad du tycker 🙂

 2. Så roligt att du delar med dej utav dina produkter du använder . Jag målade aldrig innan mina ögonbryn men sen blev det så
  Mkt bättre när man gjorde det

 3. Jag använder knappt ögonbryn penna men kul att veta att veta vilken som är bäst att måla ögonbrynen med😊

 4. Perfekt att få testa 3 st och då få känna vilken av de som är bäst. jag har två hemma hos mig, de är mina nya favvisar. Det är en teknik med ögonbryn också. Tack för din guide och omdöme =D

 5. Kul att få testa lite. Det där med bryn är så svårt. Nu är det ju modernt med tjockare och mer utmärkande bryn. Vet inte om jag är bekväm med det då jag tycket det ser onaturligt ut. Föredrar mer naturliga bryn

 6. Jag har så ljusa och glesa ögonbryn, så jag skulle verkligen behöva måla mina, men det blir aldrig av. Jag tycker jag är dålig på smink över huvudtaget. Dock hjälper denna typ av inlägg mig jättemycket.

 7. Åh vilket roligt samarbete!!
  Smink får man aldrig för mycket av, borde hitta en bättre ögonbrynspenna än den jag har 🙈 ska kika in sidan!!

Kommentera

Up ↑

%d