Träningskläder från Gavelo.

”Inlägget innehåller annonslänkar från Gavelo”

Hej.

Jag tänker inte hymla om att jag inte behöver komma igång igen med både träning och sundare livsvanor. På sommaren är det lätt att leva lite extra på alla sätt sånt är ju livet. Träningskläder använder jag ofta mer som sköna mysiga hemma kläder än vad syftet kanske var från början. Jag är på G igen med mina promisar och min yoga. Så visst behöver jag peppas upp lite extra för att komma igång bra igen. Träningskläder från Gavelo. Gavelo har verkligen superfina och sköna träningskläder.

Träningskläder från Gavelo.

Gavelo är inspirerade av den Amerikanska västkustens vibbar kring Los Angeles. Det som jag tycker kännetecknar Gavelos tights är den höga midjan som går ner i en V-form baktill. Tightsen ska göra alla rumpor lite finare. Jag har hittat två sett som jag blivit lite kär i. Nya sommar kollektionen Peach Swirl är somrig och fin i peach och grått. Andra sättet hittade jag i outleten och går i blått. Hjälp mig bestämma mig för vilken färg jag ska trycka klick på peach eller blå?

Gavelo

Peach Swirl.

Tightsen hittar ni  – HÄR                            Tränings-behån hittar ni – HÄR

 

Pacific breeze.

Tränings-behån hittar ni  – HÄR                                                          Tightsen hittar ni – HÄR

 

YOU GO GIRL!!!

NU KÖR VI – HEJA OSS ALLA.

♥♥♥

 

 

3 thoughts on “Träningskläder från Gavelo.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d