Stylemood och Leva Kungslador vi börjar där.

Hej..

Nu är jag hemkommen från min älskade Ö. Men tro mig jag kommer snart tillbaka igen. Sista dagen hade vi en del för oss precis som vanligt. Men visst längtar man lite hem sista timmarna. Ska det bli ett eller två inlägg från gårdagen? Hmm klurar på det nu. Jag börjar så får vi helt klart se vad det landar. Nu ska ni få följa med till Johanna och Stylemood för det var där vi började igår. Stylemood och Leva Kungslador vi börjar där. Äntligen har jag fått nya tofflor.

Stylemood och Leva Kungslador vi börjar där.

Johanna som driver Stylemood är en vän som jag fått genom de berömda sociala medierna. Jag har följt henne länge från webbutiken till att de fysiska butikerna kom till. I fjol var jag och hälsade på i hennes charmiga och mysiga butik med inslag av gotländska produkter i Västergarn. Nytt för i år var att Johannas mamma öppnat upp en cafédel i anslutning till inredningsbutiken.

Det är såklart alltid lika roligt att stå och prata en stund med Johanna. Har ni vägarna förbi så stanna till och dröm er bort eller ta en fika och lunch. Nästa gång måste jag åka över och kika i nya butiken i Ljugarn som öppnades i början av sommaren.

img_1130img_1124img_1125img_1128img_1129

Äntligen fick jag mina tofflor.

Jag har kikat in i webbutiken många gånger efter att jag såg att där fanns världens finaste tofflor i havregult. En av Gotlands färger enligt mig. Tyvärr så hann alltid någon före mig med att klicka hem de gula. Igår när jag klev in i butiken så bara stod de där på golvet och väntade på mig. Ren skär lycka kände jag då måste jag säga. Jag fick mina gula tofflor plus en tändsticksask ifrån Ernst. Ska jag vara riktigt ärlig så har jag några produkter i varukorgen i webbutiken som jag klurar på om det ska bli ett klick eller inte. Det är verkligen svårt att hålla fingrarna borta från den knappen kan jag säga.

img_1126img_1132

Leva Kungslador ett utflyktsmål som har allt.

Vi stannade till vid Leva som jag bara säger men det heter egentligen Leva Kungslador. På Leva kan man lätt tillbringa några timmar och strö sina pengar på vackra ting och gott. Här finns  Leva kök och bageri, Leva husfabrik, gårdsbutiken och botanisera i Husfabrikens egna inredningsbutik med beslag, krokar, textil, lampor och möbler. De har även en underbar trädgård, en äppellund från 1600-talet och frodiga växthuset. En liten pärla helt i Kamilla smak skulle man kunna säga.

img_1164img_1157img_1159img_1158img_1161img_1154

Mysig lekpark för de små.

Lekplatsen som ligger in under alla trädkronor är charmig och följer naturen på ett smakfullt och naturligt sätt. Jag hade gärna suttit där och gungat en stund om det inte var för att mitt lilla gäng var lunch hungriga. Så vi åkte vidare in till Visby och åt lunch. Jag bestämmer här och nu att jag delar upp gårdagens inlägg på två. Ni kommer inte orka läsa och inte heller jag.

img_1162img_1163

♥ ♥ ♥

 

5 thoughts on “Stylemood och Leva Kungslador vi börjar där.

Add yours

    1. Sociala medier ska inte underskattas. Vi ska på bröllop snart och dom har vi lärt känna via sociala medier. Vilken härlig butik. Så mysig. Det var nog meningen att du skulle ha tofflorna

  1. Haha åh, jag köpte faktiskt också tofflorna i gult när jag var där! Sen behövde vi åka tillbaka två dagar senare då mamma tyckte de var så fina så att hon också kunde få med sig ett par 😉

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: