24 timmar med mig på Öjn.

Hej Hopp.

Dagarna här på Öjn rullar vidare. Jag känner att nu ligger jag efter ordentligt för några nya inlägg har det inte kommit sedan igår eftermiddag. 24 timmar med mig på Öjn. Ett dygn som innehåller det mesta och lite av varje. Hänger ni med mig?

24 timmar med mig på Öjn.

Igår kväll när Robert kom tillbaka från sin golfrunda gick vi ut i sommarnatten och åt en sen middag på Italienaren. I vackra lokaler med anor från medeltiden ligger krogen som kort och gott heter Italienaren. Restaurangen tar er på en resa till Italien. Meny består av klassiska italienska rätter tillagade på deras eget vis. Min pasta får godkänt betyg vet inte om just smaken av saltgurka skulle varit med men pastan slank ner. Stället är riktigt hippt och drar till sig mycket folk. Uteserveringen ligger verkligen hur fint som helst i backen på Hästgatan. Ska man äta bra mat och samtidigt få känna pulsen och livet ska man gå till Italienaren.

img_1043img_1040img_1042img_1047img_1053img_1057

 Runt runt i de spännande butikerna i Visby.

Efter frukosten på hotellet idag som jag måste säga var annorlunda mot vad frukost på hotell brukar vara gick vi ut och kollade av mina favobutiker innanför muren. Självklart på grund av Corona. Jag har en teori kring hur olika vi i landet kan hantera och leva efter viruset men den tar vi en annan dag.

img_1073

Jag hittade några guldkorn som jag sparat i minnet och kanske tänker köpa med mig hem. Men först vill jag se om jag kommer ha någon av min veckopeng över efter morgondagens besök hos Johanna och hennes Stylemood igen. Vill ni se vad jag funderar på? Strunt samma ni får se vad jag fastnade för ändå så ni kanske kan råda mig om det är något att satsa på.

img_1064img_1065img_1075

img_1066

Hamra Krog med släkten.

Efter vi hämtat upp Tilda igen stannade vi på Hamra Krog och mötte upp släkten. Roberts bror, fru och Sofia med familjen är också på Gotland så vi strålade samman med dem på Hamra. Vilket var så mysigt för nu har vi inte träffats på länge. Att få lämna över födelsedagspresenten till lilla Luna som fyllde 1 år den 18 juli var såklart extra roligt.

Vi hade turen att hamna på Hamra när Göran Ringbom och hans polare körde en spelning. Gubbar i säkert 70 års åldern och rockade loss som om de vore minst 30 år yngre. En av gubbarna spelade saxofon. Det är verkligen ett charmigt instrument som kan lyfta vilket band som helst.

img_1102img_1107img_1087img_1096img_1108

Rosa himmel över hela Visby.

Wao och amazing vad säger jag mera än att himlen ikväll var ren magi. Efter middagen på Stortorget gick vi ner till havet genom alla vackra gamla gränder. Kan man annat än bara känna ren och skär kärlek till Gotland när man får ta del av denna syn.

img_1116img_1115img_1119img_1121

pus

♥♥♥

 

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “24 timmar med mig på Öjn.

Add yours

  1. Vilken härlig dag ni har haft. Intressant den där pastarätten lät. Jag tycker ju om italienskt så det hade nog gått ner 🙂

  2. Så härligt besök på gotland ni har och tur med vädret..Italienskt är lite speciellt, antingen jättegott eller så smakar det ovant..såg ut som ett mysigt ställe i alla fall

  3. Åh ser underbart ut där ni är, 😊 ni ser ut att ha haft undera dagar pastan lät otroligt god 😊

  4. Ohh vad mysigt att möta upp familjen så det blir ju annan miljö än man brukar och så söten liten kott. Roligt att du ska besöka Utterberg idag får se om det blir ngn shopping där idag då =D

  5. Ni hinner med hur mycket som helst om dagarna, så mysigt!!
    Har faktiskt aldrig ätit italiensk mat, men hört att pastan brukar vara god 😊

  6. Låter helt underbart tycker jag, kul att gå till en italiensk resturang också! Väskan tycker jag var himla häftig, så fin färg 😀 Tycker själv det är roligast att ge presenter än att få faktiskt :> <3

  7. Jag får lite utomlandskänsla då jag ser dina bilder. Längtar så mycket till semestern nu. Gotland verkar så mysigt tycker jag.

  8. Verkar som en till vardag med mysiga platser 😊 Det är något speciellt med sommarnätter/kvällar. Varför är man inte ute mer?

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: