Varvet runt innanför Ringmuren.

Hej.

Jag har haft ett par timmar för mig själv i Visby. Eller inte då det blev en snabb kaffe med en vän jag inte fikat med på bra länge. Så mycket att prata om såklart och mysigt. Därefter jag gav mig ut på promis med musik i lurarna. Varvet runt innanför Ringmuren. Så skulle man kunna säga att det blev. Helt underbart att bara gå och gå längs muren.

Varvet runt innanför Ringmuren.

Alltså så himla välbehövligt med lite fokus på bara mig. Denna veckan fick jag helt enkelt lämna blankt på FFF. Jag skyller på semester och för denna vecka får det vara godkänt. Just därför var det verkligen skönt att stoppa lurarna och sätta på min favolista och gå längs ringmuren och småsjunga för mig själv.

Den 700 år gamla ringmuren är den största sevärdheten i Sveriges land. Tänk vad många drömmar, tårar, skratt och hemlisar som muren fått höra genom alla år. Säg vad muren inte fått skåda eller ta del av. På något konstigt sätt så känner man sig långt ifrån ensam när man gå längs muren och filosofiserar om allt och ingenting. Egentid och fokus när den stunden bara är för en själv är så viktig, tro mig jag vet.

img_0992

img_1002
Tell me the story off my life.

img_1018-1img_1016-1img_1019-1img_0996

Jag måste erkänna att jag är ett stort fans av Laleh.

Det är underbart att ha henne i lurarna och smådansa och sjunga med när jag är ute och går. Det händer såklart att människor jag möter tittar lite skumt ibland medan andra säger att jag sjunger fint, fniss. Idag mötte jag två män som var eller varit ute och joggat. Hörde det säkert att jag sjöng på Laleh då de sa att det tyckte jag minsann skulle sjunga mycket högre för att du sjunger faktiskt riktigt bra. Vilken himla tur att jag hade brillorna på för jag blev säkert lite röd om kinderna. Men vad fasiken känner man som jag livet så ska man väl sjunga ut det högre än högt!!!

img_0993img_1023-1img_1026-1

Glassmagasinet check.

Så där nu kan jag även sätta check på i alla fall första besöket på Glassmagasinet. I tisdags fegade vi ur för ingen av oss var särskilt sugna på glass när vi väl var där. För oss är det nämligen så att alla Gotlands äventyr ska börja och avslutas med glass därifrån. Men vad säger man – Bättre sent än aldrig!

Nu har magasinet tydligen slagit rekord igen. Inte nog med att de har över 340 olika smaker. Nu har de 260 glassar uppe samtidigt på Glassmagasinet. Helt galet vad många olika smaker de har egentligen. Som om det inte är svårt ibland att välja mellan 10 olika.

img_1030-1img_1031-1

 

puss

♥♥♥

14 thoughts on “Varvet runt innanför Ringmuren.

Add yours

 1. Å, jag blir nästan lite avundsjuk på dina fotorundor! Jag får verkligen prestationsångest och ”ser” inga motiv när jag går ut för att fota.
  Men herregud vad många glassmaker! Jag vet inte om jag hade kunnat välja!

 2. Åh jag MÅSTE verkligen besöka glassmagasinet någon gång. Det är ju sååå galet gott med glass! Ser ut som du haft en underbar promenad 🙂

 3. Ser så vackert ut! Har aldrig varit på Gotland och skulle gärna åka dit.

 4. Är så avis på er semester. Ni verkar ha det så härligt där. Klarar man av att välja mellan alla de smakerna? Precis som du säger så är ju tillräckligt svårt att välja bland tio. Har du någon favorit? ma

 5. De ser så mysigt ut. Hoppas de var lika mysigt som de ser ut på bilderna.
  Åååå glas mums

 6. Åh vilka minnen dina bilder väcker…jag älskar verkligen Gotland på sommaren. Och glassmagasinet…vi hade många turer dit när vi var där sist…men så svårt att välja. Fortsätt du och sjung av hjärtans lust…det gör både dig och omgivningen glada.❤️

 7. Testar, ta bort dessa kommentarer sedan, testar bara för att se om det blir samma som hos mig på olika sätt man loggar in. Det beror tydligen på vilka av de olika ikonerna här nere till höger man är inloggad på, den känner av adressen å

Kommentera

Up ↑

%d