Tummen upp för Warfsholm och Surflogiet.

Foto: Copyright. All rights reserved.
Hej.

Vi har lämnat Gumbalde och flyttat in till Visby och Clarion idag. På vägen upp stannade vi på en av mina pärlor nämligen Warfsholm och coola Surflogiet fick sig ett besök av oss. Tummen upp för Warfsholm och Surflogiet. Vill ni så får ni mer än gärna hänga med.

Tummen upp för Warfsholm och Surflogiet.

Att Tilda och jag fann Warfsholm i fjol är av en ren slump. Vi var badsugna och behövde svalka oss och ta en fika när ute på rull kan man säga. Warfsholm är ett pensionat som varit igång sedan 1899. Tidigt i våras fick stället nya ägare igen efter att de tidigare gått i konkurs läste jag mig till idag. Deras tanke är att börja med boende, mat, fika och gårdsbutik och utvecklar därifrån. Lite så som jag upplevde Warfsholm redan förra året. Hur som helst är miljön helt underbar och lugn. Själva stora huset där restaurangen finns är så vacker med alla sina spröjsade fönster. Idag upptäckte vi biblioteksdelen som jag blev lite smått kär i. Tänk att ha så stort hemma vid att man kunde ha ett bibliotek med spännande gamla och nya böcker.

img_0939img_0943img_0951img_0947

img_0948
Hur många med mig har läst Kulla Gulla böckerna som barn? Som jag älskade den serien.

img_0941

img_0984

Tältlägret Surflogiet.

Precis vid stranden 600 meter från Tofta strand och i skuggan av de hundra år gamla martallarna ligger Surflogiet. En pärla med rötterna i surfkulturen med ett stort hjärta och tänk kring hur vi tar hand om jorden vi lever på. Garanterat ett av Gotlands härligaste och häftigaste ställe just nu.

Surflogiet erbjuder SUP, god mat och en fantastisk atmosfär. Här bor man i tältlägret. Tälten är inredda som hotellrum men utan badrum. På logiet hänger det familjer, kompisgäng och andra sällskap men jag skulle nog säga att det är ett ställe för busiga par och ungdomar mestadels. Är ni i krokarna tycker jag definitivt att ni ska besöka dem. Även om ni inte kommer bo i tältlägret eller äta i restaurangen så är det en upplevelse att få ta del av anläggningen och framför allt smita in i deras utställningstält.

img_0982img_0978img_0964img_0966img_0969img_0968img_0970img_0961

Picknick på Surflogiet med bullar från Warfsholms bageri.

Innan vi lämnade Klintehamn och åkte mot Tofta och Surflogiet stannade vi till på Warfsholms bageri och köpte med oss fika. Det blev nästan som en challenge mellan de fikabröd vi köpte med. Jag gav mandelkyssen min stjärna. Björntassbullen var lite småtorr tyckte jag nästan och kanelbulle är ju vad det alltid är.

img_0955img_0956img_0957img_0960

♥ KRAM FRÅN MIG ♥

 

 

5 thoughts on “Tummen upp för Warfsholm och Surflogiet.

Add yours

  1. Det var nog helt menat att ni skulle hitta dit, försöker tänka att allt händer av en anledning :> Men WOW så otroligt vackert och mysigt! <3

  2. De där tälten ser ju fantastiska ut! Precis något som jag skulle kunna tänka mig att bo i 😀
    Kul att du fotat just Kulla-Gulla! Pappa hade med sig en låda med mina gamla böcker för ett par veckor sedan. Det enda jag ville behålla var just Kulla-Gulla och Mästerdetektiven Blomkvist 🙂 De kommer definitivt att hamna i mitt lilla bibliotek som jag planerar att ha i sommarhuset!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: