Inget uppdrag är för stort eller litet.

”Inlägget är i annonssamarbete med Excellent Moving”

Hej.

Att flytta till nytt är spännande och roligt på samma gång. Nya kapitel ska skrivas i personers liv. Det finns en sak som många däremot tycker är jobbigt med att flytta. Själva flyttandet. Vem ska flytta åt oss? Hur gör vi med flyttstädningen? Och vi får inte glömma att fixa en massa flyttkartonger. Bästa lösningen är ett företag som Excellent Moving som erbjuder allt detta. För dem är inget omöjligt. Inget uppdrag är för stort eller litet.

jjk

Inget uppdrag är för stort eller litet.

Det är inte enkelt att hitta rätt bland alla de olika flyttfirmor som finns i Stockholm. Visste ni att 40 000 personer flyttar till Stockholm och lika många flyttar ifrån kommunen varje år. Då ska man veta att i den siffran finns inte alla dem som flyttar inom Stockholm. Ni kan ju själva tänka er vad många flyttar det blir varje dag i självaste Stockholm. Viktigt att tänka på när ni ska välja flyttfirma är att de har erfarenhet. Med erfarenheten blir firman seriös och samlar på sig goda medarbetare som kan sitt yrke. För Excellent Moving är inga uppdrag för små eller stora och det är lätt att få en offert från dem med fast pris.

lastbil

Allt på samma ställe.

När man börjar planera för en flytt kommer flera frågor som kräver snabba svar. Något som många uppskattar med Excellent Moving är att de erbjuder allt kring en flytt. I samband med en flytt kommer även en flyttstädning i Stockholm av tidigare boendet. Och även om ni sparat många flyttkartonger i källaren så kommer det oftast att behövas många flera. Hos dem kan man enkelt både låna och köpa flyttkartonger inför sin kommande flytt.

Flyttstäd-Stockholm-1024x683

Här har ni en pålitlig flyttfirma.

Personligen tycker jag att det inte finns något tråkigare än att städa ur en bostad som man lämnat. Därför delegerar jag gärna ut flyttstädningen nästa gång jag ska flytta. Många tycker att de tråkigaste är att packa ner sina prylar vilket man även kan få hjälp med. Har ni saker som ska slängas eller säljas tar de hand och återvinner dina saker, eftersom de tänker på miljön. Lite för bra för att vara sant när Excellent Moving löser det mesta vad gäller flytta bohag och kontor.

Kika in hos Excellent Moving för att enkelt få en offert!!!

 

 

 

 

12 thoughts on “Inget uppdrag är för stort eller litet.

Add yours

 1. Så skönt att slippa allt detta jobbiga! Sist jag flyttade beställde jag flyttstäda och det var värt varenda krona 🙂

  1. Sånt här är ju superbra att få tips på! Det är jättesvårt att veta vilken firma man ska vända sig till 😊
   Tack för tipset!

 2. Har hittills aldrig använt vare sig flytt- eller städfirma, i min värld räcker det att man i kyrkan ber dem som kan hjälpa till att komma och då brukar vi bli ett gäng. Det gäller förstås att inte missbruka det och aldrig ställa upp själv. Men har man inte det nätverket så är självklart en flyttfirma optimalt…gäller att kolla f-skattesedlar och deras rykte. den här verkar ju bra. Jag fasar för att behöva flytta härifrån….huset är väl en sak men ladan och alla utrymmen där med allt sparat….jag får nog försöka dö här och överlåta det åt barnen

 3. Jag har aldrig använt mej av en flyttfirma nån gång men det underlättar säkert jätte mycket kan jag tänka mej 🙂 att det gör smart tippa

 4. Jag brukar få hjälp av min mamma o pappa när jag flyttar 💕🌸 sist behövde jag bara göra packningen då jag blev sjuk i feber . Så det var jätte snällt att de gjorde så mkt 😘

 5. Det är mer än man tror att flytta har jag erfarit nu. Som tur var räckte det med hjälp av mamma och pappa 😊

 6. Jag har användt mig av flyttfirma en gång och städfirma (flyttstäd) en gång.. Flyttfirman var jag nöjd med, inte städningen. de fick göra om det tre gånger och sedan fick jag göra sista gången själv.. Helt galet..

 7. Preo Express is a leading moving company based in Stockholm, established in 2000. We are experts in both corporate and private moving, and have a strong presence within Greater Stockholm.
  We also offer moving cleaning in Stockholm at competitive prices, as well as storage in our heated premises.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: