Provtagning fredagspresent och bubbel i glaset.

Hej.

Fredag redan! Alltså dagarna och veckorna bara går och går. Det är en himla tur att jag har en hel del inskrivet i kalendern annars skulle jag nog snurra till det värre än vad jag redan gör. Provtagning fredagspresent och bubbel i glaset. Det är väl lite av vad jag pysslat med idag. Hur har er fredag sett ut?

Provtagning fredagspresent och bubbel i glaset.

Jag var uppe med tuppen imorse vilket jag inte alls gillar eftersom jag är en nattuggla. Men men jag skulle iväg och testa mig på Huddinge sjukhus om jag hade antikroppar för Covid-19. Det fanns en liten chans att det var det jag hade när jag var sjuk i april men icke. Mitt test var negativt. Alltså det var så bra uppstyrt och gick snabbare än tåget fast det var en kö som alla fick ställa sig sig som bokat tid. Allt som allt tog kanske max fem minuter innan jag var påväg tillbaka till bilen igen.

img_0296img_029810aimg_0299

Fredagsfokus blev en promis från centrum med Sofia i lurarna.

Jag fick skjuts av Marcel till centrum när han åkte till jobbet. Fredagspresenten behövde jag införskaffa och så ville jag ta en promis. Nytta med nöje låter ju verkligen så trist men det är snarare tvärtom om. Mitt tips är att stoppa lurarna i öronen och lyssna på något som du gillar. Sedan ger du dig ut på en ärenderunda eller en skön PW och slår minst två flugor i en smäll.

Fredagspresenten blev en flaska bubbel för det är ju trots allt fredag och nya strumpor. Kanske inte den mest roliga men jag älskar ju bubbel och är det något som jag behövde så var det nya korta sockor.

img_0307

Det blev inte fika fredagsfika med gotte.

Självklart massvis med kaffe precis som vanligt så idag får jag fuska och säga att fredagsfika då räknar jag bubbel. För min stund med bubbel i glaset blev minst lika mumsig.

img_0310img_0312img_0316

Ha en toppen kväll.

♥♥♥

 

 

 

 

7 thoughts on “Provtagning fredagspresent och bubbel i glaset.

Add yours

  1. Hade oxå tänkt testa mig men för o se om jag hade Corona men min hosta gick över o även feber så det var bara vanlig tror jag.

  2. Härligt med lite bubbelmys ibland, oj, smidigt och snabbt med testet, Tror jag också ska boka en tid, synd att du inte haft det vilket hade varit att föredra, men det är svårt att veta eftersom det finns så många olika sätt det drabbar på

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: