Rosenrot mot fysisk utmattning och stress.

”Inlägget är i annonssamarbete med Topformula”

Hej.

Att känna sig tillfälligt trött är vanligt och kan bero på något så enkelt som att du fått för lite sömn. Men det kan även bero på bland annat stress, depression eller oro. Alla vill vi känna oss starka och pigga därför är det viktigt med en bra kosthållning, goda sömnvanor, rörelse och att vistas utomhus. Rosenrot mot fysisk utmattning och stress. Kosttillskott som kan bidra till ökad energi och verka uppiggande säger de flesta säkert ja till.

hajs

Rosenrot mot fysisk utmattning och stress.

Rosenrot är roten som ska göra oss pigga och glada. Förr kokte samerna rosenrot för att rädda dem från skörbjugg. Numera tar man den i pillerform för att bli uppiggad. Roten kan  lindra sömn­svårigheter, utmattning, emotionell stress, nedstämdhet och öka självkänslan. Jag har ätit rosenrot av och till de senaste åren och har märkt av att jag fått mera ork och energi utav dem. För mig fungerar de även bra när jag haft svårt att komma till ro och somna om kvällarna. Så nog fungerar kosttillskott alltid. Me Like på svensktillverkad hälsokost på nätet.

rosenrot_pantotensyra

Svensktillverkade kosttillskott från Topformula.

För mig är det viktigt att jag köper svensktillverkat när jag shoppar kosttillskott och vitaminer. Det känns tryggare att produkterna är tillverkade i Sverige. Det innebär att de måste uppfylla strikta kriterier. Vilket i sin tur gör att jag som kund känner mig trygg med att produkter är av kvalite och är testade. Topformula är ett svenskt företag som driver egen fabrik och distribution i Norrköping. De är ett av de ledande bolagen i Sverige när det gäller kosttillskott.

vv

Fri frakt och superlåga priser.

Eftersom Topformula använder sig av direkt försäljning från sin fabrik i Norrköping direkt till kunden gör att de kan ha riktigt låga priser på sina produkter. Som kund sparar man upp till hela 50% på det som man handlar av dem. Plus att de även har fri frakt. Nu till det bästa av allt – Jag har en rabattkod till er. Vilket gör ert köp hos Topformula ännu billigare.

”TESTA10” 

10% på ett köp t.o.m den 31 juli.

Sista tipset från mig.

Nu när det inte alls är kanon sommar längre och vi alla se sommarbruna ut tipsar jag om solbrun-kapslar. Glöm inte dem om ni också vill se sommarfina ut i hyn.

hh

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

 

 

 

 

 

11 thoughts on “Rosenrot mot fysisk utmattning och stress.

Add yours

  1. Jag är alltid trött, min ångest tar all min energi. Jag äter olika vitaminer varje dag och har gjort sedan 2013. Dock visste jag inte att rosenrot kan hjälpa vissa.. Värt att testa kanske!?

  2. Jag är nästan också alltid trött men finner energi på nåt sätt ändå 🥰

  3. Alltid kul att läsa om produkter även om jag som jobbat som telefonförsäljare är rimligt less på att läsa om dessa produkter som vi sålt på telefon. Dock välskriven text i övrigt.. Tror säkert att produkten kan ge önskad effekt..

  4. Låter som en bra grej när man är trött kan bra att det fins sådan här som ger energi

  5. Saknas ett ämne i kroppen så hjälper alltid tillskott 🙂 Går runt i dvala just nu och allt tar så mycket energi från mig nu

  6. Jag har länge försökt hitta något som kan hjälpa mig under hösten för att motverka min höstdepression. Kanske är dom här kapslarna värt ett försök🤔

  7. Jag håller med dig om att om man ska köpa hälsokost så ska det var svenskproducerat eller möjligen från våra närmaste grannländer. Den där solbrun hade ju varit lite intressant för en person som mig som aldrig blir brun annars

  8. Håller helt med dig om att man vill ha svenskt när man använder kosttillskott! Det är jag också noga med även om jag inte prövat detta. Men vad skönt att du märker & känner skillnad:)

  9. Bra om det funkar. Har du själv testat? Är så skeptisk till sånt där 🙈

Kommentera

Up ↑

%d