Rensade skallen i ösregn, hagel och åska.

Hej Hej.

Vilken data eller webbdag jag fick idag. Det var verkligen inte alls tänkt så. Planen var att bloggworka och därefter åka och ta en fika någonstans. Så blev det inte alls eller så blev det bloggwork in i minsta detalj. När allt det krånglet var löst efter många långa timmar längtade jag bara ut. Rensade skallen i ösregn, hagel och åska. Men jisses vad skönt och välbehövligt det var.

Rensade skallen i ösregn, hagel och åska.

På med jeans, stövlar, tröja och regnjackan knuten till och med under hakan gav jag mig ut på en promis. Tror minsann att jag mötte alla väder på min korta lilla tur. Jag avslutade min promis hemma i solskenet då jag hoppade runt i vattenpölarna som alltid blir bakom garageuppfarten.

img_0235img_0237img_0242img_0269

Jag är verkligen barnsligt förtjust i regn och vattenpölar. Att det aldrig går ur mig förstår jag inte. Måste säkert snart ta mig tillbaka till förskolan och leka i pölarna med en massa barn igen. Hua säger jag bara.

Nu är min blogg Kamillas Kamera uppspeedad till tusen.

Jag har ett tag tyckt och även hört från några att min blogg haft enorm lång nerladdningstid. Igår kväll började jag prata med WP om det. Idag började två killar USA jobba med min blogg tillsammans med mig. Vilken himla härva. Det tog hur lång tid som helst att komma underfund med varför så var fallet. Till slut löste sig allt med att de grabbarna fixade till min blogg så den ser ut delvis som ett tema men bygger på ett helt eget program som vi fick fixa till. Tur att jag kan en del och jobbat och även gör det nu lite smått ibland.

För att inte tråka ut er med en massa datasnack så lämnar jag det så här istället för att gå all in vad vi gjort och byggt. Viktigast är att min enormt tunga blogg funnit sedan 2011 är snabbare än blixten och det är den nu i hela världen på håll. Vilken lättnad när allt löste sig. Tack än en gång Travis för alla hjälp.

Puss & Kram

♥♥♥

 

 

8 thoughts on “Rensade skallen i ösregn, hagel och åska.

Add yours

  1. Just det där med att möta alla möjliga väder på samma gång känns det som symboliserar denna sommar… Tycker att det är storm, regn & sol samtidigt mestadels hela tiden.

  2. Jag tycker om att promenera i regn, men jag tycker att åska är läskigt. Skönt att det har löst sig med din blogg!

  3. Skönt att du kunde få hjälp med bloggen. Härligt att du tog dig ut på en promenad det känns ju så härligt efteråt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d