Burritos cappuccino och jordgubbar på Strandbistron.

Halloj.

Solen skiner återigen här i vår underbara huvudstad. Jippi!!! R och jag hängde några timmar i stan idag. Innan vi skulle hämta ut hans bil som varit på foliering hette det. Vi hann med både en lunch, promis, kika i inredningsbutikerna på Östermalm. Och ta en kaffe med gubbar i solen på Strandvägen innan vi skulle hämta bilen. Burritos cappuccino och jordgubbar på Strandbistron. En bra dag med andra ord.

Burritos cappuccino och jordgubbar på Strandbistron.

The Good Gringo: Stockholms bästa burritos. Det är säkert många precis som jag som drömmer om att kunna resa jorden runt. Uppleva allt som stått stilla en stund. En dröm som jag har eller skulle önskat att jag gjorde som ung är att levt några månader i USA. Inte för att jag är något stort fans utan bara för att jag skulle vilja känt på känslan av USA vibes. Det går det att få USA-vibbar här hemma i Sverige också hos The Good Gringo.

img_0170

Bakom restaurangen och foodtrucken The Good Gringo står amerikanen Kenny Jones Jr, som lämnade NYC för Stockholm.

R och jag valde varsin rätt och åt halva var precis som vi brular när vi ska testa på nya grejer. Ena rätten var lite för spicey för mig som egentligen är en fegis för stark mat så det blev mycket vatten för min del för gott som tusan var det verkligen och så nytt.

img_0167img_0171img_0173

Sakta vi gick genom stan.

Efter lunchen gick vi ut på gatan och började gå ner mot Strandvägen. Stockholm är allt en vacker stad. Det tjatar jag ju om jämt så ni börjar säkert snart att tröttna. Vi smet in i några av inredningsbutikerna på Birger Jarlsgatan. Jag hittade sänglinne som var svensk och handvävt i magiska färger. Havregult var så himla fint.

img_0174img_0180img_0176img_0182

Cappuccino och jordgubbar på Strandbistron.

Bort till Kajplats 19 vid Strandvägen och Strandbistron kom vi när vi stannade till och satte oss ute i solen och andades på Stockholm och livet. Det är ju precis så här som huvudstaden ska upplevas sommartid om jag får välja, i solen på uteservering med utsikt över Mälaren.

img_0184img_0185img_0189img_0203img_0204

Såg en nästan kuslig truck.

Där vi skulle hämta bilen gick vi förbi en truck som såg hämtad ur en skräckfilm. Bilgrabbarna på foliestället tyckte säkert jag var lite smått tokig som gick raka vägen fram och fotade trucken. Men håller ni med mig visst är bilden tagen som ur en skräckis?

img_0207

Fotosession är dagens utmaning med någon.

Till slut fick jag till en bild med R i bilen från Donken där vi stannade till för att köpa glass. Sista stoppet blev R kontor där posten skulle hämtas. Jag satt kvar i bilen och såg att jag glömde makeupkräm idag när jag sminkade mig för näsan lyste röd som Rudolfs mule. Stress stress är inte bra då glömmer man både det ena och andra tydligen.

img_0214img_0217

braaaa

 

 

 

 

 

 

13 thoughts on “Burritos cappuccino och jordgubbar på Strandbistron.

Add yours

 1. Ja det är underbart att sitta sådär tillsammans på en uteserverning och fint att ha utsikt över Mälaren. Jag märker också då jag glömt, jag ser både det ena och andra då =D

 2. Vad god maten såg ut som ni testade ju mumms. Jag gillar när det är lite starkt så jag skulle vilja testa båda. Vad fina ni är på bild tillsammans du och R 🙂

 3. Men vilken riktig drömdag! De där jordgubbarna såg amazing ut och nu har jag någonstans att besöka nästa gång jag är i Stockholm! Tycker du är riktigt fin utan makeupkräm också! <3

 4. Stockholm är en så mysig stad och vi brukar åka dit ofta i vanliga fall eftersom det finns mycket att göra där, men denna sommar är ju lite annorlunda så vi får betrakta Stockholm på avstånd nu istället.. hoppas att det är som vanligt snart igen för jag saknar Stockholm och då flera i familjen tillhör riskgrupper så får vi roa oss med annat tillsvidare

 5. så härligt att solen har kommit tillbaka ser underbart mysigt ut 🙂 Gott med jordgubbar här öser regnet ner i dag

 6. Gud vad de burritos ser goda ut! De hade inte suttit fel med en sån!
  Måste säga jag älskar dina naglar!!!!
  Jag har köpt naglar som jag ska ha under min semester haha – får ju inte ha de annars men lösnaglar passar fint nån vecka hihi

 7. Vilken härlig dag. Hör i söder är solen lite mer svårflörtad. Det är så mysigt att uppskatta sin egen stad och se allt det där vackra en storstad faktiskt innehåller. Kan inte säga att jag besöker Stockholm allt för ofta.
  I Debrecen, Ungern och en i Gdsnsk, Polen finns en stor bar där hela inredningen är en antingen bisarr som dockan och mer därtill. Man kan ju inte låta bli att fota då
  Kram Kajsa

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: