Mina Lykofavoriter kanske blir dina.

”Inlägget innehåller annonslänkar från Lyko”

Hej.

Alla har vi våra favoritprodukter som vi inte gärna byter bort. Jag tar gärna till mig nya tips och testar mer än gärna på andras favoriter. Mina Lykofavoriter kanske  blir dina. Vem vet? Mycket handlar jag från just Lyko som tillhör min favolista.

Mina Lykofavoriter kanske blir dina.

Visst har ni också några produkter som nästan är heliga för er. Så är det med mig i alla fall det skulle mycket till att jag bytte bort älsklingsschampot eller min Potion nr 9. Parfymer är jag mer nyfiken på nya men mina gamla trotjänare får gärna finnas på hyllan i badrummet.

lyko

Delar lite länkar så ni kan ta er en titt på mina favoriter.

Schampo från Loreal.

Sebastian Potion 9.

Clinique superbalanced.

Loreal puder.

Deep Red från Hugo Boss.

Parfym från Marc by Jacobs.

Burts Bees läppbalsam.

 

pus

 

11 thoughts on “Mina Lykofavoriter kanske blir dina.

Add yours

  1. Lyko har mycket bra, men när det gäller skönhetsprodukter så vill jag att de ska vara veganska!

  2. Har faktiskt aldrig handlat på Lyko och är ofta ganska otrogen när det gäller olika produkter….vissa favoriter finns men jag byter mellan några olika.

  3. Kul att se dina favoriter. Lyko har mycket bra. Gillar att kunna köpa skönhet på ett och samma ställe 😊

  4. Tror jag aldrig har handlat där men jag har mina favoriter från The body shop och kicks som jag helst inte byter ut. 🙂

  5. Jag behöver en ny parfym, vet inte riktigt om jag ska välja någon helt ny eller om jag ska välja en trotjänare. Kanske får kolla in lyco.

  6. Lyko har väldigt många bra produkter som de säljer! Jag är faktiskt lite sugen på en ny parfym, men det är så svårt att välja haha 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: