Göra det bästa av en mindre bra dag.

Hej.

Men hallå hur kul är det att känna sig småsjuk? Jag har småfeber och känner mig trött i kroppen. Tilda har varit sjuk med samma symtom några dagar så jag har väl åkt på hennes sjuka. Hon är frisk idag som tur är. Jag däremot känner mig lite ynklig. Alltså jag känner mig inte så fredagspeppad som jag önskade jag gjort. Men det är bara att försöka…Göra det bästa av en mindre bra dag.

Göra det bästa av en mindre bra dag.

Det är verkligen inte det enklaste att göra det bästa en dag när man inte alls känner sig på topp. Men men som jag brukar säga i det lilla finns det stora. Nja kanske inte det superstora men ändå bra saker som är för mig såsom mina FFF.

Äntligen jordgubbar av ena sorten.

Vi satte två olika sorters jordgubbar när vi skapade vårt land i våras. Nu äntligen har jag idag plockat av de första gubbarna. Det är verkligen en härlig känsla att vi har jordgubbar. Tänka sig alltså det är inte alla som har. Fredagsfokus på att försöka flytta vår fläderbusken som hade rymt ut mot gatan under häcken. Säg mig hur den har dragit sig ditt. Hur som helst busken är flyttad så nu vår vi hålla tummarna att den äntligen kommit på en bra plats.

img_0105img_0112img_0113

Bästa mascaran någonsin enligt mig.

Att hitta en bra mascara med en borste som man gillar och som gör att man får fina hållbara fransar under dagen är inte lätt. I höstas hittade jag min favorit från Loreal som jag kärat ner mig i. Double Extension Beauty Tube Mascara är en tvåstegsmascara. Innehåller en vit förstärkande bas med Ceramide R som också innehåller växtfibrer för att förlänga ögonfransarna och en förlängande mascara som ger otroligt långa och separerade fransar i intensiv svart färg från rot till topp. Så jag klickade hem en ny till mig som fick bli veckans fredagspresent.

img_0114

Frysen levererade godaste fredagsfikat.

Det är allt en skön känsla när man vet med sig att det finns god fika i frysen. Idag när jag inte känner mig tipp topp fick det bli hemma fika med bullar och mina jordgubbsgömmor. Bästa fredagsfikat på bra länge säger jag.

img_0111

Bättre sent än aldrig.

För några veckor sedan köpte jag en ny bikini från Twilfit. Nog för att de gått i konkurs eller håller på att rädda företaget men att inte få bikini förrän idag. Nja det var för lång leverans för mig. Jag tröttnade nästan och var nära redan förra veckan att köpa mig en annan.

img_0117

trevlig-helg-frn-mig_57941199_511e0c189606ee2d7c3a676c

♥♥♥

 

 

 

 

 

 

9 thoughts on “Göra det bästa av en mindre bra dag.

Add yours

 1. Krya på dig och hoppas att du snart är frisk, härligt med lite fika som man har gjort själv det är ju så gott 🙂

 2. Gå runt och vara hängig är inte så kul. Hellre riktigt dålig då så man är sängliggande än det du har. Beställde saker från ett lågprisföretag och två månader fick jag vänta.

 3. Hoppas du mår bättre idag!
  Gott med egna jordgubbar! Hade bara tre plantor men det ser ugnsform om en vissnat, och det är nog lång tid tills det blir några bär… OM det blir några 🙂

 4. Hoppas inte det bryter ut så du blir sjuk.
  Kul att bikinin har kommit. Vad fin den var 🌸

 5. Skönt att bikinin kom tillslut ändå då och tråkigt för mig att jag inte kan använda sådana där mascaror, för det vore roligt,men som tur var har de gjort volymvariant på min hypoallergicmascara och det hjälper faktiskt

 6. Bra att bikinin kom till slut, fast drygt när leveranstiden är så lång att man hinner köpa en annan..Hoppas du kryar på dig fort

 7. Vi har i flera år pratat om att starta upp ett jordgubbsland men har ännu inte tagit oss ann projektet, 🙈 jag har en plan -jag har bara inte tagit mig ann den🙈

 8. Nej usch, jag hoppas du snart blir bättre! Skönt att Tilda är okej i alla fall så det inte blivit värre ❤️ Ta hand om dig! ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: