Vilken het fredag det var igår.

Hej.

Vilken het fredag det var igår. Helt galet faktiskt. Som jag saknade en egen pool igår alltså. Fast jag vet att det nästan skulle vara omöjligt med vår knasiga tomt på baksidan. Visst skulle vi kunna gräva upp hela gräsmattan på framsidan och ha en pool där men hur skulle det se ut? Inget bra alternativ alltså. Vi kanske får bli med rampool igen som vi hade några år. Nej jag får nog nöja mig med vatten slangen och kanske lyxa till det med en barnpool till mig.

Vilken het fredag det var igår.

Till och med jag gick in en stund när det var för varmt igår i garaget. Jag hängde mest hemma vid förutom när jag stressade iväg innan sonen skulle till jobbet. Brassestolar skulle införskaffas i fredagspresent till mig. Självklart var de slut där jag tänkte köpt mina så jag fick springa runt lite i butikerna för att hitta några. Biltema var det ställe där jag hittade mina. Egentligen skulle jag velat ha dem helt svarta men dess fick duga. Helt okej eller som brassestolar är var de att sitta i.

img_9854img_9855

Hans ord och hans musik gick rakt in i mitt hjärta.

Jag har ju gjort som vana att lyssna och pausa livet när jag lyssnar på sommarpratarna i P1. Igår var det Björn Natthiko Lindblad som höll sitt prat. Ska du bara lyssna på ett Sommar i år – lyssna på det här. Detta var det finaste, naknaste och mest sorgsna men samtidigt hopp om livet prat jag hört.

26

Flera gånger fick jag röra på sig stänga av och pausa för att hämta mera dricka eller om sanningen ska fram mera kraft för att kunna lyssna vidare. Tack Björn för att jag fick lyssna. Stunden med honom i öronen var en riktigt bra fredagsfokus.

img_9858

Jordgubbar är bästa fikastunden i hettan.

Jag tog mig min fredagsfika medan jag lyssnade på sommarpratet igår. Jordgubbar med lite flytande honung ringlat över. Så mycket sommar det bara kan bli liksom. Våra egna gubbar är på g men ännu inte fått färg.

img_9859

Mötte en genomblöt dotter.

Sent på kvällen när det fortfarande runt kl 23 var nästan 25 grader gick jag och mötte Tilda. Hon och hennes kompisgäng hade fått feeling och badat med kläderna på i Uttransjön . Så tokigt men samtidigt så mycket sommar och ljuvligt minne. Den snälla mamman jag gick och mötte henne halvvägs med en handduk.

img_9864

KRAM PÅ ER ALLA

♥♥♥

 

 

 

 

 

5 thoughts on “Vilken het fredag det var igår.

Add yours

  1. Jordgubbar är absolut det bästa fikat nu sommar!! Att lyssna på sommarpratarna i solen är bara så mysigt!
    Vilka snygga naglar du har!!

  2. Vi har en jätte pool som jag inte vågar sätta upp pgr små barn 😇😅

  3. Vi får inte underskatta vattnet i slangen haha, minns när jag var liten så brukade pappa använda den som en liten vattenspridare till mig och syrran när det var så hett :’D Inte börjat lyssna på sommarpraten för i år än men har tänkt dra igång, känns som att det är en del intressanta som pratar i år! 😀 <3

  4. Säkert smidigt att ha pool, men tror nog det blir lika varmt i dom. Föredrar en sjö 😊 Vad mysigt för dom med ett dopp sent på kvällen 🌸

  5. Hehe ja bada med kläderna gjorde man väl minsann och tycker att det var bra brassestolar. Samt ja det var lite för pustigt emellanåt, skönt nu med en dag idag så man fick lite gjort hemma

Kommentera

Up ↑

%d