Rött går aldrig ur tiden.

Hej.

Kan ni tänka er att kanske årets varmaste dag satt jag i stolen hos Miss Elegance och fixade naglarna. När jag borde varit på stranden istället men att få till en tid som passar och ligger rätt i tiden är inte det enklaste. Jag höll mig till min plan denna gången. Röda naglar fick det bli. Rött går aldrig ur tiden.

Rött går aldrig ur tiden.

Klarrött går aldrig ur tiden, och nu är det återigen inne att matcha läppstiftet i samma nyans. Röda naglar är alltid snyggast på sommaren. De blir liksom lite extra kaxiga på sommaren. Varför vet jag inte men de sticker ut utan att vara mera än just röda naglar. Jag fick höra igår att man gestikulerar mera med händerna och naglar ju längre man har. Vet inte om det stämmer men en som jag vet har långa fina naglar och just gestikulerar mycket med sina naglar är Anty. Rött är en av de färger som är lika snyggt på långa som korta naglar.

img_9848img_9847

Måste skynda mig innan sonen ska låna min bil.

Lite småstökigt är det allt när jag inte har tillgång till bil som innan hela tiden. Ena sonen har nämligen en till jobbet. Ännu har inte han någon egen bil så mamma är snäll och lånar ut sin.

Ska fixa fredagspresent till mig och köpa lite bubbel för det behövs ju när det är så här härligt sommarväder. Skynda Skynda nu!!! Vad gör ni idag?

braaaa

 

 

14 thoughts on “Rött går aldrig ur tiden.

Add yours

  1. Jag håller HELT med dig, är det någon man tänker på som har långa och häftiga naglar så är det Anty! Tänkte på det senast igår när jag såg hennes video där hon testade nyheter från Caia. Då hade hon långa och neongula/gröna naglar! Men rött är otroligt snyggt och jag tycker det gör sig snyggast just när man har långa naglar :> Fint! <3

  2. Men wow, vilka nails! Sitter och betraktar Mia med lång utväxt & vet inte hur jag ska göra. Är x antal mil från mitt nagelställe, där jag har en tid om 1,5v. Vet inte om jag står ut tills dess… i-landsproblem 🙂

    Kan tänka mig att det stämmer med gesterna. Om jag har fula naglar försöker jag vara mer diskret med händerna.

  3. Jag har svårt för röda naglar. Men de har man min PTSD att göra. Men skönt att du gillar de

  4. Älskar verkligen naglarna! Jag tror att jag gestikulerar mer när jag har långa naglar men jag vet inte hahah!

  5. Oh, det där med gester och långa naglar har jag inte hört! Jag hade alltid superlånga naglar tidigare när jag gjorde akrylnaglar, men jag har aldrig lagt märke till att det skulle ha påverkat hur jag gestikulerar 🙂

  6. Röda naglar är värkligen otroligt fint tycker jag ser väldigt fräscht ut på sommaren ❤️

  7. supersnygg färg på naglarna, hittar du exakt samma till läpparna? Kan tycka att det är svårt ibland. Mhm…vet hur det var när dottern bodde hemma och precis hade fått körkort, rätt vad det var så var bilen liksom bara borta 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: