Välkommen till Sandviksbadet.

Hej.

Jag har haft det ljuvligt vid havet idag. Välkommen till Sandviksbadet. Badat och solat om vartannat i flera flera timmar. Det är svettvarmt överallt här hemma när inte fläktar och AC går så jag slet ut vattenslangen och vattnade hela baksidan och mig själv. Vet att man inte ska vattna när det är strålande sol men det är det ju jämt nu för tiden och växterna måste få vatten.

Välkommen till Sandviksbadet.

Så klart att jag kände mig lite extra välkommen till badet idag när en välkommen skylt stod längs vägen ner. Jag fick ta en ny plats idag men den var nästan bättre än min vanliga favoplats på badet. Så nu har jag en ny bara så ni vet…Idag slog jag badrekordet per dag oii

img_9778img_9782

Sommar på P1 har börjar bli en vana.

Skönt ändå när man kan försöka hålla lite vanor fast det stundtals känns som om jag är utomlands. En ny sommarvana börja bli att lyssna på sommarpratarna på P1 varje dag.  Än så länge har jag lyssnat på dem som varit så lite vana är det i alla fall. Anders Tegnell var dagens värd. Nog för att han pratade om viktiga saker men detta var nog det som föll mig minst i smaken faktiskt.

Förstår inte varför någon samlat en massa snäckor och sedan krossat den alla. Någon som säkert hade tråkigt på stranden. Men men alla tänker vi olika så är det ju.

img_9779img_9786

Ett blad från nyponrosbusken landade på min lår.

Visst jag låg bredvid nyponrosbusken men att en litet rosa löv som var format som ett hjärta skulle landa på min lår var oväntat. Nästan som om det var ett tecken från ovan eller något i den stilen. Hur som helst så blev det fina bilder från mitt nybadade ben med hjärtanbladet.

img_9792

img_9754
Reklamtext från något företag som jag glömt men såg i en busskur igår.

braaaa

 

 

 

13 thoughts on “Välkommen till Sandviksbadet.

Add yours

  1. Så härlig dag!
    Jag orkade inte köra till havet idag så vi tog sjön istället, inte lika mysigt men ändå bra.
    Jag vågade dock inte bada idag med tanke på lumbalpunktionen så jag vadade bara lite i vattnet men det svalkade iaf.

  2. Åh än har jag inte börjat lyssna på sommarpraten men har verkligen tankarna om att jag ska göra det snart! Tycker det är så mysigt 😀 Men åh vad gulligt blad du hittade, det ser verkligen ut som ett hjärta! <3

  3. Jag vill så gärna packa en picknick vöska, på med badkläder och spendera tid på stranden/vid en sjö.. Men jag blöder firtfarande efter spiral insättning och är ju mindre kul då

  4. Vilken skön dag. Önskar jag bodde nära havet. Men får nöja mig med Vättern. Att bada är det enda rätta i detta väder 😊

  5. Vilken härlig dag du hade vid vattnet. Här har jag också fläkten på det är ju ett måste för annars blir det för varmt inne 🙂

Kommentera

Up ↑

%d