#FIXIT SOMMARUTMANING PÅ G.

Hej.

Jag har klurat ut en riktigt rolig utmaning med tagg FIXIT som jag tänkte köra i facebook gruppen Länka med Kärlek eller LMK som den kallas. #FIXIT SOMMARUTMANING PÅ G. Tanken bygger på att alla som vill och har lust skickar in en enkel utmaning som går att utföra under samma dag.

#FIXIT SOMMARUTMANING PÅ G.

JUST NU SAMLAR JAG IN UTMANINGAR FRÅN ER ALLA. UTMANINGAR SOM INTE ÄR FÖR STORA ELLER AVANCERADE UTAN ATT DE ENKELT SKA KUNNA UTFÖRAS HÄR OCH NU ELLER UNDER DEN DAGEN DEN AVSER.

Tillsammans ska vi alla i LMK delta med en utmaning till #FIXIT. Tanken är att vi LMK ska köra en utmaningsmånad i juli. Där det självklart är valfritt att delta. Vi gör denna tillsammans genom att alla får hitta på en utmaning. Det kommer även finnas en lista innan starten med alla utmaningarna och vem som hittat på vilken osv. Skulle någon bli sugen att hänga på går det bra att söka medlemskap i LMK. För att vara medlem i LMK krävs bland annat att medlemmen har en aktiv blogg.

#fixitaa

Jag kommer tjata.

JAG KOMMER TJATA TILLS NI ALLA SOM BRUKAR VARA AKTIVA I LMK DELAT EN UTMANING. VILL NI SEDAN INTE VARA MED I #FIXIT ÄR DET UPP TILL ER. VI FIXIT TILLSAMMANS I SOMMAR. HEJA OSS!!!

Varje dag kommer dagens utmaning upp kl:9:00 och vi har till kl:24:00 på oss att delta. Hur ska vi kunna delta? Superenkelt. När ni utför utmaningen tar ni en bild vilken ni delar i dagens tråd för utmaningen. Bilden ska vara från dagen så inga gamla fina sparade bilder. Måste det vara en bra bild? Nej nej det handlar om att delta.

Vinnare kommer utses när månaden är över. Den som deltagit i flest kommer vinna pris. Vem vet det kanske blir även en 1,2 3:e pris allt beroende på hur aktiva vi i LMK är.

Häng med du också.

♥♥♥

 

One thought on “#FIXIT SOMMARUTMANING PÅ G.

Add yours

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: