Ännu en dag på stranden.

Hej Hej.

Sommaren fortsätter vilket är så amazing. Och enligt flera väderappar ska den göra det ett bra tag framöver nu. Tack Tack Tack säger jag. Ännu en dag på stranden. Skulle det finnas några nackdelar med värmen får det bli att man blir så trött efter en dag vid havet samt att jag behöver vattna i trädgården ofta.

Ännu en dag på stranden.

Jag hade tur att få med mig R till Sandviksbadet idag. Alltid lite roligare när man har någon med sig kan jag tycka. Även om jag säkert var tråkmåns idag när jag lyssnade på dagens sommarprat på P1 med Shima Niavarani. Shima pratade mycket om de många rädslor som kan prägla en människas liv. Extra roligt när hon livesände sitt sommarprat. När hon talade i slutet om sin mormor och deras fina relation fick jag till och med en tår i ögat. Himla tur för mig att jag hade solbrillorna på så ingen såg.

Några tankar och ord från Shima i dagens sommarprat.

” Vi vill betala för att uppleva starka känslor ”

” Vi litar på sunt förnuft ”

” Dumhet är också en form av makt ”

Shima Niavarani.

 

img_9699

Jag är ingen badkruka i år inte.

Som barn badade jag mest av alla. Mamma fick tjata på mig och ibland bli arg för att jag skulle komma upp eller hem och äta. I år har det börjat bra för mig och badandet. Tredje gången i havet för mig blev det idag. Varför ska man fega ur liksom? Jag lever ju bara en gång och på sommaren badar man eller hur.

img_9715img_9705

Sand mellan tårna är sommar.

Det var lagom varmt idag på stranden för det fläktade lite lätt. På sommaren då är det avgnagt nagellack och sand mellan tårna som gäller. Jag måste eller behöver verkligen ge mig på att måla mina tånaglar ikväll för nu ser de lite risiga ut. Men men vad gör väl det egentligen är det sommar så är det.

img_9709img_9701img_9721

 

 

 

7 thoughts on “Ännu en dag på stranden.

Add yours

  1. Åh så underbart härligt att kunna ligga på stranden en hel dag 🙂 härligt att kunna få lite sand i mellan tårna med riktig sommar det 🙂 underbara bilder 🙂

  2. Men åh så härligt med strand besök, vi har inte varit på stranden än!! Men i veckan ska det ju bli super varmt så kanske blir det besök på stranden då 😊

  3. Vad härligt med strandhäng!
    Jag är en badkruka! Kan doppa mig men gillar inte att ligga i vattnet några längre stunder. Heller många snabba dopp, ha ha!

Kommentera

Up ↑

%d