Naturlig hudvård ska kännas bra.

” Inlägget är i samarbete med Rosenserien.se ”

Hej.

Förra veckan fick jag en underbar fredagspresent av Rosenserien. I paketen låg en body scrub och en solcreme. Vilket passade mig perfekt som har känslig hud ofta har lätt att bränna mig i solen. Gillar man som jag också att vara ute så behövs verkligen bra solskydd och att jag tar hand om min hy. Naturlig hudvård ska kännas bra. Nu har jag testat på produkterna några dagar och jag förstår att ni är nyfikna på vad jag tycker.

Naturlig hudvård ska kännas bra.

Body Scrub Litsea Cubeba har jag verkligen fastnat för. Jag är en person som skrubbar mig minst två gånger i veckan. En gång med handske och den andra med en scrub cream. För mig är det viktigt att hudvård inte har för starka dofter. Dofter gillar jag såklart och har på tok för mycket parfymer. Men dofta mycket det får parfymer göra enligt mig. Viktigt att produkterna känns bra för både kropp och själ.

Denna scrub är lätt och smidig och har en ljuvlig doft av fräscht och sommardag. Scruben lämnar huden mjuk och len efter vilket jag uppskattar mycket. Kroppspeeling som stramar upp och stärker huden. Tar bort döda hudceller, öppnar porerna och gör huden jämn och len. Fräsch citrusdoft från litsea cubeba, en asiatisk lagerväxt som är renande och lugnande. Av mig får denna 5 av 5 Kamilla poäng.

img_9559img_9558img_9560

Sunscreen with carotene.

Solskyddskräm för kropp och ansikte som ger skydd, vårdar och återfuktar din hud. Basen är rättvisemärkt aloe vera gelé som tillför fukt och vårdar huden. Solkrämen innehåller även omegafetter och vegetabiliska oljor som stärker och skyddar din hud.

Jag har använt solskyddet mest på kroppen. Det som jag gillar med denna är att den har en svalkande känsla så den skulle säkert passa även som en aftersun. Även denna produkt har en mild och behaglig doft vilket jag gillar. Viktigt säger jag igen att använda solskydd före under och efter solning. Mitt betyg blir 4 av 5 Kamilla och det är för att jag tycker att den tar aningen låg tid för att gå in i huden. Eller så är det jag som vill att allt ska gå snabbt. Så är det nog med mig som även kallas speed.

img_9499img_9500

Tack Rosenserien för att jag fick äran att prova era fina produkter.

Rosenserien.

Rosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Rosor har i alla tider varit kända för sina välgörande egenskaper. Redan de gamla grekerna använde extrakt från rosen för att lugna och balansera huden. Basen i våra produkter är rättvisemärkt aloe vera, kinesiskt grönt te och kallpressade vegetabiliska oljor.

Idén bygger på småskalighet vilket ger dem möjlighet att ständigt övervaka att Rosenseriens produkter lever upp till våra högt ställda kvalitetskrav. Det gäller såväl urvalet av ekologiska råvaror som omsorgsfull framställning.

kram_pa_er_58f7da332a6b22b61d320113

♥♥♥

 

 

10 thoughts on “Naturlig hudvård ska kännas bra.

Add yours

  1. Har faktiskt aldrig prövat någon av deras produkter… men scrubben såg verkligen härlig ut! Tycker inte heller produkter ska dofta för mycket, det får parfym/bodymist göra 🙂

    1. Kul att du gillar den serien och att man är nöjd med den 😊 kul att du får testa den

  2. Solskydd är ju extremt viktigt. Många hudcremer innehåller ju det, men ska man vara ute i solen ska man nog ha riktiga saker

  3. Tack för ett riktigt bra inlägg trots att det är ett samarbete. Jag brukar ofta känna att sådan inlägg inte är ärliga…. men detta kändes verkligen ärligt och bra så ja mycket möjligt att jag provar på serien.

  4. Näe men alltså vad underbart det lät, man ska verkligen pyssla om sig ordentligt och just de naturliga produkterna föredrar jag alltid då jag har lite känslig hy! 😀 KRAM

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: