Ännu finns det båtplatser kvar.

Hej.

Här har det regnat och regnat idag ända fram tills på kvällen när jag gav mig ut på en PW. Efter allt regn kom värsta solskenet. Hur underbart som helst. Ännu finns det båtplatser kvar. Runt nya bryggan vid Uttran sjön menar jag.

img_9544-2img_9540-2

Ännu finns det båtplatser kvar.

För något år sedan innan de rev den gamla bryggan längs Uttran sjön kunde man få en av skrutbåtarna om man bara fraktade bort den. Tyvärr så missade jag den dagen eller fick annat inbokat. Suck på den. För jag hade så gärna haft en liten Svea (båten skulle heta Svea) och åkt runt på sjön med matsäck och fiskat om kvällarna. Är det någon som har en liten båt ni vill bli av med får ni gärna hojta till….

img_9545-2

Så underbar Pelargon jag har i växthuset.

Nu händer det verkligen saker överallt här hemma i trädgården. Mina spännande pelargoner som jag köpte som sticklingar har vaknat till liv och denna är helt magisk.

img_9548

Ha en fin fin kväll.

♥♥♥

 

16 thoughts on “Ännu finns det båtplatser kvar.

Add yours

  1. Efter regn kommer alltid solsken:) idag ska de regna och åska här åh.

    1. Så synd att du missade skansen med båten hade vart fint och ha en liten nåd att åka ut med 😊

  2. Jag har aldrig varit en båtmänniska, men ändå uppskattar jag en dag ute till havs. Då jag bodde med barnens pappa hade vi en liten motorbåt som vi var ute med en del men han fick ta ansvaret då jag inte kan något.

  3. Skönt med powerwalk ef det regnt. Hos oss regnade det enorma mängder igår efm och hela natten, alltså det var enormat stora vattenflöden som bildades och åska och blixtrar. Det slog ut strömmen hos oss. Strömmen är tillbaka men vi har inget varmvatten

  4. Så myssigt med båt 😍 min syster o hennes sambo har en motorbåt som vi åkte med förra sommaren så roligt med båt 🙂

  5. Åh vi hade faktiskt en jättefin träbåt när jag var yngre men tyvärr fanns inte tiden till att ha den så vi fick sälja den! Men det är härligt ute på sjön (även om jag på ett sätt är livrädd haha). Var längesen jag åkte båt nu! Men Svea var ju ett himla fint namn <3

  6. Visst är det skönt att gå ut efter att det har regnat. Känns så fräscht 😍Är inte glad i att åka båt trots att jag tycker det verkar så mysigt. Men jag blir sjösjuk 🙈

  7. Åh vad mysigt! Förstår att du skulle vilja ha en båt speciellt nu på sommaren är det ju så mysigt vid vattnet 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: