Friluftsliv är det bästa som finns.

Hej.

Jag fastnade tydligen med datorn i knäet i sängen och har inte kommit längre ännu. Tankarna tog med mig på nya insikter som så många gånger förr. Jag läste en artikel som ledde till en föreläsare och en bok i sin tur. Vilken pratade om att vara fånge i sitt eget liv. Så intressant måste jag säga. Får läsa vidare på det ämnet framöver för nu måste jag sätta igång veckan. Vet ni vad det bästa är med sommaren? Friluftsliv är det bästa som finns.

Friluftsliv är det bästa som finns.

Är det någon om om årets som alla kryper ut ur sina gömmor så är det på sommaren. Allt för många sitter inne för ofta och mycket. Sedan behöver man inte göra så särskilt mycket mera än att bara vara. Men vi behöver få andas frisk luft. Jag är ett utebarn och alltid varit. Säkert därför jag trivdes så bra när jag jobbade uteprofil på förskola. Jag mår så mycket bättre när jag är ute och bara är livet. Om man nu bara kan vara livet liksom?

img_9507

img_9505

Fota Fota eller barfota i flip flop.

Jag behöver ett par nya tofflor eller två par egentligen. Ett par utetofflor och ett par som jag kan ha inomhus. Jag kastade mina jag hade ute i fjol och mina innetofflor var slitna och åkte i soptunnan. På min önskelista just nu står ett par Inuikii tofflor att ha ute och inne kör jag som alltid på Hyssna som enligt mig gör de bästa innetofflor som finns. Jag har använt dem i säkert  över 10 år. Innan dess provade jag på alla möjliga företag som sålde inneskor.

img_9509

15a15b

 

Avslutade veckan med bubbel i glaset.

Förra veckan gick i en rasande fart och trots bästa vädret var den långt ifrån min allra bästa. Så bara för att var det skönt att ta ett glas bubbel ute på baksidan i solen.

img_9516

braaaa

13 thoughts on “Friluftsliv är det bästa som finns.

Add yours

 1. Just nu har jag helt snöat in på badtofflor, passar mina ömma fötter perfekt. Köpte ett par förra året på Stadium och i år köpte jag ett par på Lager157. Ett par att ha i trädgården och ett par att ha till stranden och när jag bara ska ut en sväng.
  Gillade sandalerna med virkat.

  1. Älskar barfota livet! Och flipflop är favoriterna, fast det måste vara med tygrem.
   Inne har jag bara inneskor på vintern annars blir jag för varm om fötterna.
   Bubbel är Aldrig! Fel
   Kram Kajsa

 2. Jag tokälskar verkligen att vara ute, sommaren är till för att spendera tid ute när det är fint! Tycker inte man ska sitta inne men klart är vi alla olika. Jag får så mycket energi av solen och alla intryck under sommaren, lever då 😀

 3. Tycker också om att vara ute. Så underbart. Behöver också ett par tofflor. Sådana där smidiga att bara dra på när man ska ut lite 😊

 4. Så snygga tofflorna var! Behöver också spana in ett par nya att ha både ute på jobbet och ute hemma… håller med om att frisk luft är sååå viktigt, så mycket bättre man mår av det!

 5. En fantastisk dag som vanligt. Man behöver verkligen komma ut då vädret är som det är. Är också så tacksam över att vi får vistas ute fortfarande.

 6. Ja det är så viktigt vad man har på foten. jag kostade på mig svindyra skor till jobbet och dem har varit toppenbra, dem ska jag ha till när jag börjar jobba igen tänkte jag

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: